Til deg som tror sunn mat er kjedelig

I dag besøkte jeg en perle av en cafe, med den beste maten jeg har smakt på lenge. Rå og økologisk godis på sitt beste. Mmmm. Stedet heter Raw Oslo, og ligger på Adamstuen i Oslo. Jeg var der med en god venninne, og vi bestillte begge Raw brunsj, som bestod av knekkebrød med masse godt på, en liten skål med chiapudding eller acai, og to små kaker til hver. Kakene er uten hvitt sukker, gluten og melk. Har dere sett noe så delikat? 

I dette nydelige glasset er det varm hvremelk med gurkemeie og ingefær, pyntet med en kanelstang. Golden milk heter den, og det smakte himmelsk. For en  matopplevelse. Jeg ble både god og mett, inspirert og fascinert. Jeg kommer uten tvil tilbake! Alle som tror sunn mat er kjedelig trenger virkelig å smake dette. 

For dere som bor i Oslo er dette et must å besøke, og for deg som ikke bor i Oslo – legg turen innom neste gang du reiser innom hovedstaden – det er så verd det!! 

Nå ligger jeg i senga og bader i smågodt, safarikjeks og chips. En solid kontrast til dette super-sunne måltiden. Jeg tror det er litt av hemmeligheten jeg. Ja takk begge deler, og litt av alt. Balanse <3 

I morgen har jeg to viktige møter, så kvelden går med til forberedelser og planlegging. Jeg er spent og gleder meg. Takk for alle nye følgere på snapchat (marenerdvik) i dag, gøy at dere har lyst å følge med. Jeg har åpen snap, så alle dere som sender meg meldinger skal selvfølgelig få svar. Ha en nydelig torsdagskveld mine venner. 

 

Smiiil, Maren 

 

27 kommentarer

Siste innlegg