Høydepunkt fra 2017

2017 går mot slutten, og det er å tide å lene seg tilbake, og ta et aldri så lite tilbakeblikk på året som har gått. Det har vært et innholdsrikt år, på godt og vondt. Et av målene mine for 2017 var å få reist mer – og det har jeg klart. Jeg hadde også som mål å relisere drømmen om å ha min helt egne treningsreise, og holde mitt første ordentlige foredrag. To ting som skremmer meg, trigger meg, og som jeg hadde enormt lyst å klare. Det føles så godt å kunne checke både foredrag, og flere treningsreiser av listen. Jeg har hatt mange flere mål, som jeg ikke har klart, men de skriver jeg bare opp på listen for 2018. Nytt år, med bøttevis av nye muligehter. La oss ta en titt på høydepunktene fra 2017: 

JANUAR 

I januar var høydepunktene et par artige Osloturer,  med fine folk, god mat, trening og Vixen blog awards. Jeg hang også masse på Barrys Bootcamp, og ble helt hekta på den treningsformen, sammen med min gode venninne Stine Hartmann. Jeg fikk også tredemølle hjemme, og det var stor stas. Jeg var på forsiden av Shapeup, og det var utrolig gøy. Jeg delte også masse masse oppskrifter og flere treningsprogrammer denne måneden. 

FEBRUAR 

Denne måneden ville jeg helst bare hoppe over. Det eneste positive var at mammaen min hadde bursdag, utenom det ble det meste overskygget av at vi fikk verdens fineste lille valpegutt, som bare dager senere ble revet bort fra oss. Dere kan lese i blogginnlegget HER om når vi fikk han, og den enorme gleden. Og HER kan dere lese om hva som skjedde. 

MARS 

I mars dro jeg avgårde på treningsreise til Thailand med Nordic Fitcamp. Jeg reiste sammen med en av mine aller beste venninner, og på turen ble vi en herlig firerbande som hadde tidenes tur sammen. Fy søren så gøy det var – akkurat det jeg trengte da <3 

APRIL 

En glad måned på alle måter. Det fineste som skjedde var at vi fikk en ny hundevalp <3 Lille Leo kom inn i livet mitt, og gjorde hjertet mitt helt igjen. Den lille hjerteknuseren betyr hele verden for meg, og alle som leser denne bloggen vet hvor enormt mye han betyr for meg, og hvor stor del av livet mitt han er. Tenk at han var så liten som dette når han kom. Hehe, bittelille skatten. 

Ellers var april fylt med koselige jentekvelder, trening på takterrassen, og ikke minst min egen bursdag. 28 år ble feiret med kake og kos<3 

MAI

17 mai var selvfølgelig et høydepunkt. En herlig dag med venner og familie. Jeg føler meg alltid ekstra fin i bunaden mammaen min har sydd til meg. Leo pyntet seg også med en liten sløyfe. Vi var også på årets første båttur. Mai var nydelig i år, med så mye fint vær. 

JUNI

Juni var GØY! Pia og meg arrangerte treningsreise til deilige Rhodos med 35 fantastiske jenter. En opplevelse for livet, og kickstarten på en rekke fine treningsturer. Jeg blir nesten litt emosjonell når jeg skriver om treningsreisene våre. Jentene som er med blir som gode venninner, og det er bare så utrolig feel good hele veien. Dette har vi virkelig jobbet for å få til, og det er så gøy at det har blitt en stor suksess med utsolgte turer, og supre tilbakemeldinger. 

Jeg fikk også muligheten til å lage min egen sunne detox meny på M beach Club, en rastaurant her i Kristiansand. Det var stort for meg, og det ble heldigvis en stor suksess. Menyen bestod av smoothie bowls, juice, smoothie, protein pannekaker og smached avokado toast. Sunt, godt og fargerikt.  Selve menyen fikk min signatur på seg, og var så fin. Dette var veldig veldig gøy<3 

JULI

Sommeren 2017 var bare så fantastisk. Noe av det gøyeste var uten tvil Palmeus. Fy søren for en magisk helg. Et par av disse bildene er tatt av palmesus sine fotografer. Jeg tror ingen har problemer med å se hvilke. Hehe. Masse bra folk, fint vær, bra musikk og bare helt vilt god stemning. Det gledes til 10års jubileum for Palmesus i 2018. Det første bildet her sier i grunn alt, og det er så gøy at fotografen (@Floris Heuer) har klart å fange det øyeblikket. 

I tillegg til masse fine båtturer, bading og kos. Sommer på sørlandet er magisk, og når været er bra – finnes det ikke så mye som er bedre. Et stort høydepunkt var at jeg helt spontant booket billetter og hoppet på en tur til Frankrike sammen med familien min. Det var noen av de beste dagene hele den sommeren. Jeg elsker Frankrike. 

AUGUST 

Ett ord lyser opp august: ITALIA. Vi var i bryllup til et vennepar i magiske Lake Como. Vi reiste ned en liten uke før, og kjørte rundt i Italia sammen med flere venner. Vi var innom 4-5 ulike byer, og opplevde så enormt mye. Minner for livet <3 

SEPTEMBER 

I september pushet jeg mine egne grenser noe helt vilt, og deltok i mitt aller første løp. Strongman Run er et hinderløp på 10 km, med masse utfordrende hindre underveis. Jeg løp sammen med 3 gode venner, og fyttigrisen så kult det var. Til neste år arrangeres det den 22 september, og jeg har lyst å ha med meg en stooor gjeng på Team Maren. Mer om dette etterhvert 😉 

Ellers bød september på enda en treningsreise, denne gangen til Kroatia med hele 40 spreke, flotte jenter. Tenk at dette er jobben min, jeg må klype meg i armen. Jeg føler meg så uendelig heldig som får lov å gjøre dette, og bli kjent med så mange fine folk. 

September bød på mye fint vær, og vi hadde sushi-date på taket, med Leo og en god venninne. Jeg føler det har vært mye fint vær så langt dette året her. hehe. 

Et annet høydepunkt var at jeg testet Crossfit for første gang. Hardt, brutalt og utrolig gøy. Ikke helt min greie, men utrolig gøy å ha testet, og jeg bruker mye av det jeg lærte i min egen trening. 

OKTOBER

I oktober gjennomførte jeg Rosa sløyfe løpet sammen med mamma og min tante. Dere kan lese HER om bakgrunnen for at jeg ønsket å jobbe med Rosa Sløyfe, og hvorfor det var spesielt at det var akkurat vi tre som gjennomføre sammen. Et personlig innlegg, som krevde en god del å skrive, men som jeg nå er så utrolig glad for at jeg gjorde. Rosa sløyfe var spesielt, sterkt og flott. En opplevelse jeg aldri kommer til å glemme. Jeg er ordentlig stolt over at jeg fikk lov å være ambassadør for Rosa sløyfe og være med å sette fokus på en så viktig sak. Jeg gleder meg til å fortsette å jobbe sammen med kreftforeningen i 2018. 

Vi hadde en helt fantastisk tur til hovden i oktober, med flere turer som tok pusten fra meg. Naturen er så vidunderlig, og jeg kan ikke tenke meg noe sted jeg koser meg mer enn på tur i norsk natur. 

I oktober gjorde jeg også årets STORE flause. Jeg orker ikke tenke på det, dere må rett og slett bare lese om det. Hehehhe. HER får dere hele historien.​ Jeg rødmer, og ler HØYT av det fremdeles. Det morsomste er at jeg nå har funnet ut hvem denne mannen er, og det gjør jo bare at jeg må le enda mer. Huff og huff. 

Høsten meldte sin ankomst for alvor, og vi tok noen fine høstbilder med leo som jeg blir glad av å se på.

 

NOVEMBER 

Høydepunkter i november var uten tvil NIH Aktiv convention. Jeg var med på Abilica sin rågode vektvesttime, og utallige andre rå gruppetimer, og gode foredrag. Jeg storkoste meg med masse andre treningsfolk, og hadde tidenes helg sammen med gode venner og “kolleger”. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mamma og meg hadde en helt magisk tur i baneheia, og heldigvis var kamera med. Se disse vakre naturbildene. Dette var bare en av mange herlige turer. Jeg gikk mye tur i 2017, og det skal jeg ta med meg videre, og gjøre masse mer av i det nye året. 

Jeg hadde også en fantastisk tur sammen med min gode venninne Edle. Den kan dere lese om HER, den ble nemlig noe mer dramatisk enn planlagt. Hehe. Det hele kunne blitt ganske så skummelt, sånn er det når man koser seg på tur og glemmer tiden. Edle er verdens beste turvenn, hun tenker på alt, har med seg alt, og rigger opp stormkjøkken hvor som helst. 

DESEMBER 

Et stort høydepunkt i desember var Barcelona. Jeg reiste sammen med skjønne Torunn, og vi hadde tidenes beste tur. Himmelske matopplevelser, litt kultur, masse shopping og tonnevis av latter, kos og hygge. 

Desember var selvfølgelig starten på julen, og det i seg selv er jo et stor høydepunkt. Dagene før jul med hele familien samlet til middag hos mine foreldre var et høydepunkt. Julaften var så koselig, med julestrømpe til både Leo og meg. Nyttårskjolen er noe av det siste som ble dokumentert i 2017. 

Et fint år med mange fine opplevelser. Nå er det viktig for meg å trekke frem at dette er høydepunktene fra 2017, innimellom her har det vært mange helt vanlige dager, trøtter dager, slitsomme dager, og dager helt uten noe innhold å melde om. Det har vært forkjølelser og magevondt, søvnløse netter og ubehageligheter. Så bare vit det når dere leser dette innlegget, at dette er høydepunktene, og vi har alle både opp og nedturer. 

Jeg har lyst å sende en god, lang og varm klem til hver og en av dere som leser denne bloggen. Tusen tusen tusen takk for at akkurat DU er her, takk for at du klikker deg inn og leser innleggene mine. Takk for at du engasjerer deg, liker og deler. Takk for alt du gir meg, og takk for at du lar meg få lov å dele og gi til deg. Jeg gleder meg til et nytt år sammen, og er enormt takknemlig for året vi har hatt sammen. Jeg setter mer pris på dere enn jeg klarer å sette ord på. Uten dere er  bloggen ingenting. Så TUSEN TAKK for et fint 2017, og velkommen 2018. La oss gjøre det til et år for historiebøkene <3 

 

Smiiiil, Maren 

 

 

19 kommentarer
    1. Ble glad i hele meg av å lese dette, for et år du har hatt <3 Gleder meg til et enda bedre 2018 og alt vi skal 🙂
      Du sprer så mye positiv energi og glede, stolt av deg <3

    2. Så gøy å lese hvor mye du har gjort i løpet av 2017! Det virker så vanvittig gøy å dra på treningsturer og reise så mye som det du har gjort 😀

    3. Anja: Åååå fine Anja, SÅ glad for å ha deg her. Alltid like koselig med kommentar fra deg <3 Vit at du gjør en forskjell for meg. Tusen takk <3

    4. Torunn: Torunn min <3 gleder meg så til 2018 sammen med deg!!! Jeg ser så mye gøy for oss i det kommende året 😀 Sender den rett i retur, så stolt av deg også <3 TEAM <3

    5. Vet ikke om du har gjort det før, men kunne du ha laget et innlegg med (trenings)skoene dine? På en måte et slags innlegg som du gjorde med treningstightsene!

    6. For et år, du har en inspirerende blogg – håper det blir mye treningsinspirasjon og treningstips og treningsprogrammer i starten på 2018 🙂
      Godt nytt år

    7. Det er ikke ofte jeg kommenterer bloggere, til tross for at jeg har en solid bloggliste jeg titter innom før jeg legger meg hver dag.
      Jeg vil bare si at du er en stor inspirasjon og motivasjon! Du virker god tvers igjennom, og jeg skulle virkelig ønske at flere var som deg.
      Du stråler, med ditt nydelige utseende og flotte personlighet.
      Jeg synes du er flink til å sette ord på ting, og minne folk på at ikke livet er bra hele tiden. Du deler oppturer og nedturer, og gir vanvittig mye av deg selv. Takk! Takk for alt du deler! Stor nyttårsklem fra fast bloggleser <3

    8. Maren Pedersen: Kjære navnesøster – for en koselig kommentar. Dette blir det siste jeg leser før jeg legger meg nå, så at denne natten blir ekstra god er din fortjeneste <3 sender deg en gigantisk klem, tusen takk for at du er her:) Og spesielt takk for at du valgte å kommentere, når du vanligvis ikke gjør det! Det betyr mye <3

    9. Klippe/barberer du hunden din? Du bør være forsiktig med det. Pomeranian sin pels er laget for å beskytte den mot varme om sommeren og mot kulde om vinteren. Ved å klippe den ødelegger man pelsens beskyttelse mot huden til hunden. Man kan også ødelegge pels kvaliteten. Det er ikke ment som kritikk, kun velmente ord. Du har en nydelig hund. Har du vurdert å stille han ut?

    10. Lisbeth: Nei jeg gjør det absolutt ikke selv. Det er en hundefrisør som klipper og steller han. Vi har valgt å ha gan korthåret, og synes han er veldig fin sånn, og han trives godt slik selv også. Så koselig, tusen takk <3 Nei vi har ingen planer om det :):)

    11. Kjære Maren!
      Du takker oss leserne men jeg vil takke DEG.
      For meg er bloggen din både et sted hvor jeg kan hente masse motivasjon og finne trøst. Motivasjon i spreke treningsinnlegg og sprudlende bilder med store smil, og trøst i innlegg hvor du deler at livet ikke alltid er en dans på roser. Når jeg leser bloggen din føler jeg meg rett og slett normal. Takk for at du er så jordnær og god! God bedring og godt nyttår 🙂

    12. Julie: Denne kommentaren her, den gir meg så enormt mye <3 Det er akkurat det jeg ønsker at folk skal føle. Livet er ikke en dans på roser, og det går opp og ned for oss alle. Tenk at du finner så mye glede i min blogg, du aner ikke hvor glad jeg blir for å høre det <3 Tusen takk for at du er her, og takk for denne fine kommentaren. Sender deg en god klem

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg