Har dere sett noe så vakkert?

Supetar, Brac, Kroatia 

I går kveld dro jeg ut på en liten kveldstur for å knipse litt bilder av området her. Det er så nydelig rundt hotellet, havnen og området vi bor i og jeg hadde så lyst å dele det med dere. Se den bakgrunnene, med de majestetiske fjellene. Vi er altså i kroatia, i en liten by som heter Supetar, i Brac. Brac er den tredje største øyen i den kroatiske skjærgården, og det er bare helt utrolig fint her. Hvite stener på stranda, gamle erverdige bygninger, kirker og små trange sjarmerende gater. En nydeli havn med båter, små boder, restauranter og små butikker. Sjarm hele veien. 

I dag startet vi dagen med en morgentur sammen med alle jentene, og da la vi turen langs vannet, bort til havnen, opp rundt kirken, innom de små smale gatene og tilbake igjen hele veien langs vannet. En idyllisk tur, som flytter fokuset litt bort fra at det er slitsomt, fordi man har så mye fint å se på. 

I dag er det litt overskyet vær her, og timene mellom treningsøktene brukes derfor til litt jobb med blogg og bilder, forberedelse til de neste øktene, og ellers bare slappe av, lese litt, spise og kose oss. Det er jo herlig avslappende i å bare ha noen timer til å ikke gjøre så mye også. Heldigvis er det meldt strålende sol igjen fra i morgen av, så da er vi klare for å utnytte det maks. 

Håper alt er fint hjemme, og at dere får en super start på uken. 

 

Smiiil, Maren 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg