B R E A K F A S T

God morgen, eller god formiddag er vel mer riktig. Her i huset har vi vært våkne lenge, og dagen er godt i gang. I dag var vi våkne før valpen, og det skjer ikke så ofte. En rask tissetur med han, før vi knyttet på oss joggeskoene og tok en tidlig morgenjogg sammen. Finfin måte å starte dagen på. Nå skal jeg sitte her å jobbe med litt bilder før jeg skal ha et par PTkunder. 

Dette er gårsdagens frokost, men det står det samme på menyen i dag, så da tenkte jeg det var innafor å vise dere gårsdagens bilder. Dette er havregrøt med vaniljeprotein, kokt opp på melk og tilsatt litt sukrin. Mmmm. Kremete deilig grøt, proppet med proteiner og næring. Det har blitt kjøligere på morgenen nå, og etter en frisk tur ute smakte det himmelsk med varm grøt og kaffe til frokost. 

Gøy å se at så mange av dere ble gira på å løpe hinderløpet jeg skrev om i går. Husk at dette er lavterskel og KUN for gøy. Mange av dere har brukt rabattkoden MAREN, og jeg tror det er noen få igjen med 100kr rabatt. Hvis du går å tenker på det, så synes jeg bare du skal gjøre det. Hopp i det!! All informasjon om løpet finner du HER. 

 

Smiiiil, Maren 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg