Tips: Sunn og enkel middag

I Frankrike lagde min skjønne svigerinne noe utrolig godt. I tillegg er det sunt, enkelt og genialt å lage opp i større porsjoner å ha til lunsj neste dag. Restten er en kombinasjon av pasta, pesto og karbonadedeig. Vi kalte den rett og slett bare for pesto-pasta. Her får du proteiner fra karbonadedeig, karbohydrater fra pastaen og nydelig smak med både pesto, ruccola og krydderier. 

Du trenger: 

  • En pakke karbonadedeig
  • Pasta penne eller skruer 
  • Grønn pesto 
  • Ruccola 
  • Pinjekjerner
  • Rødløk

Slik gjør du: 

Kok opp pastaen, hell av vann og sett den til side. Hakk løk og stek sammen med karbonadedeig, krydre med ønsket krydder. Rist pinjekjerner i en stekepanne. Hell karbonadedeigen over i pastaen, rør inn pesto før du tilslutt blander inn pinjekjerner og ruccola. Bland godt sammen, og server gjerne med grovt brød til. 

Enkelt, sunt og godt, kan det bli bedre? Dette falt i smak hos både voksne og barn. Jeg smakte på det dagen etter også, og det smakte like nydelig da. Dette er en ny favoritt hos meg, og jeg gleder meg til å lage det her hjemme også. 

 

Smiiiiiil Maren 

 

4 kommentarer
    1. Denne er også veldig god med kyllingfile i biter og sukkererter 🙂 men kjøttdeig har jeg ikke prøvd før,så takk for tips 🙂 Ha en strålende dag 😀

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg