Grønne super-pannekaker

Green protein pancakes 

Disse grønne deilighetene har jeg gledet meg til å dele med dere, og i dag følte jeg det passet fint. Jeg har laget vafler med gulrot før, så da tenkte jeg, hvorfor ikke prøve på vafler med en annen grønnsak. Valget falt på spinat, fordi det er den grønnsaken jeg vet om som lager sterkest grønnfarge. Vaffeljernet mitt spiller ikke helt på lag om dagen, så da ble vafler endret til pannekaker, eller lapper om du vil. Oppskriften er enkel, og smaken er helt nydelig. Dette er virkelig en helt genial måte å få både store og små til å spise mer grønnsaker. Jeg ser for meg at mange barn kan synes det er stas med den kule fargen. 

Oppskrift: 

  • En god neve spinat 
  • To egg
  • 1/2 moden banan
  • 30g havregryn
  • 1 ts bakepulver
  • 1/2 ts kanel
  • 15g vanilje protein
  • 4-5 dråper stevia vanilje eller et par ts sukrin

Bruk stavmikseren og kjør ingrediensene sammen til en fin jevn røre. Tilsett litt vann hvis det er nødvendig. Stek i stekepannen på middels varme. Jeg sprayer stekepannen først med olivenolje spray, men du kan også bruke smør, margarin, koskosfett eller hva enn du liker best å steke med. Stek til de får en lyse brun farge på hver side. Voala! 

Test dem ut, og fortell meg gjerne hva du synes. Jeg synes de var super gode akkurat slik de er, men jeg ser også for meg at det er nydelig å toppe dem med bananskiver og en pannekakesirup. Mmmmm. Jeg hadde friske bær som pynt, og det var veldig godt til. 

Nyt søndagen mine venner <3 

 

Smiiiiil Maren 

 

8 kommentarer
    1. Anonym: proteinpulver kan du droppe, det er jo masse protein i egg. Sukrin er bare søtning , så bruk noe annet å søte med som du har tilgjengelig bare :):)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg