God jul til hver og en

Christmas spirit <3

Nå er julemorgen med de faste juleprogrammene unnagjort, en laaaang god frokost er spist og kakeboksene er åpnet. Julemiddagen er for lengst begynt på, og forventningene til kvelden stiger. Vi gleder oss alle sammen. Nå skal vi straks avgårde til kirken, og kirkegården, før huset fylles med familie. I dag blir det ikke noe langt innlegg fra meg, rett og slett fordi fokuset i dag ligger et helt annet sted. 

Jeg har lyst å sende ut en stor, varm og god juleklem til hver og en av dere. Tusen takk for at dere er her, gir av dere selv og deler så mye fint. Jeg håper julekvelden blir nydelig for dere alle, uansett hvor dere måtte befinne dere og uansett hva dere skal fylle den med. Ta vare på hverandre, og ta vare på øyeblikkene sammen. Ting endrer seg så alt for fort, og vi vet aldri hva morgendagen bringer. Så vær tilstede og vær gode mot hverandre. 

 

Stor juleklem fra Maren 

 

7 kommentarer
  1. Riktig god jul, Maren! Og takk for nok et supert bloggår! Måtte det bli så mange flere. Håper du får en fin kveld, som bringer med seg alt du måtte ønske 🙂

  2. God jul til deg også Maren 😊 Håper du får en koselig jul med kjente og kjære:)
   Vil takke deg for at du er den du er, som gir så mye av deg selv, inspirerende, blid og ikke minst for at vi får lov til å bli kjent med deg som person. Du virker som en veldig jordnær jente med utrolig mange gode egenskaper og verdier:)
   gode ønsker til deg og familien 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg