Absolutt siste sjanse!

Har du lyst å bli med på Nordic Fitcamp treningsreise til Marbella i juli så er det nå absolutt siste sjanse for å melde seg på. Det lukkes for påmelding veldig snart, så har du lyst å bli med gjelder det å booke plass med det samme. Har du lyst å kombinere ferie, sol og strand, med aktive dager med masse ny treningsinspirasjon, spennende forelesninger om kosthold og trening med Martin Norum? Da er dette campen for deg! Dagene starter med en morgenøkt, etterfulgt av en nydelig frokostbuffet med alt du kan tenke seg av sunne fristelser. Videre er dagen litt fri til soling og hygge, før vi samles for økt nr to, etterfulgt av nydelig middag, her også med et hav av sunne godsaker å velge mellom. Fokuset er på treningsglede, samhold, ny kunnskap og fornyet motivasjon og inspirsjon til en mer aktiv livsstil. 

Det stilles ingen krav til fysisk form, eller forkunnskaper i det hele tatt! Her kommer du akkurat som du er, med akkurat det utgangspunktet du har og det er mer enn godt nok. Jeg har selv vært med to ganger tidligere, og vi har hatt spreke damer på over 60, menn som ikke har gjort annet enn å sitte i sofaen å spilt tv-spill, og personer med en del treningserfaring. Her er det god miks, og det er akkurat det som er så fint. 

Vi bor utrolig fint til, med kun 5 minutters gange til Alhamar treningssenter som eies og drives av Max og Monica som holder er med å arrangerer campen. Det er ca 5 minutters gange derfra igjen til en deilig strand som vi koser oss på daglig. Det går også en helt nydelig strandpromenade langs hele stranden, her er det så fint å gå tur. Opplegget er utrolig profesjonelt, og så godt lagt opp at det er en fryd å få lov å være med. Du kan lese alt om campen på Nordic Fitcamp sine hjemmesider HER. 

Rabattkode:

Spør meg mer enn gjerne i kommentarfeltet hvis det er noe du lurer på relatert til campen. Husk at jeg også har en finfin rabattkode til dere, på hele 800kr. Send meg en mail på [email protected] så får du koden i retur. 

Unn deg selv en sprek start på sommeren, med garantert ny inspirasjon, og bøttevis av ny kunnskap om både trening og kosthold. 

 

Smiiiil Maren 

17 kommentarer
  1. Hei! Dette høres veldig spennende ut! Er det noen spesielle krav for å kunne være med? Aldersgrense? -Jente 19

  2. Ser utrolig deilig ut!!:) Lurer på hvor mange det er plass til på dette opplegget av gangen? Og hvor lett/ vanskelig synes du det var å bli kjent med de andre som også var der når du dro? Tenker på dette da jeg eventuelt reiser alene.

  3. Hei
   Hvordan er det med fly? Må dette bestilles utenom?
   Og måltider? Er det i denne prisen eller er det også utenom?
   Høres så gøy ut, så har veldig lyst til å være med💗
   Stor klem fra meg

  4. Hei 🙂 ser ovenfor at du svarer at fly er med i prisen, men på nettsiden står det at det er uten fly og at det må bestilles på egenhånd?

  5. Okei 🙂 men hvordan er det med skyssen fra flyplassen til hotellet? Ser det står man kan ta taxi, men det koster jo 50 euro å det blir jo dyrt hvis man må ta den alene?

  6. Vilde: Har du aktivitetspakken? Da er det inkludert 🙂 og hvis ikke så er det mange som skal ta taxi så det spleises på. Dette ordner vi uansett – ingen drar alene 🙂

  7. Jeg spørr for ei venninne som vurderer å dra 🙂 men er jo litt vanskelig å vite hvem som skal dra, og hvilket fly flere andre tar ned, for da å eventuelt få skyss sammen med noen. Er det et fly ned som flere skal ta så det går ann å bestille seg på samme? Kun svar på dette som avgjør bestillingen 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg