Enkel og sunn restemiddag

Siste dag i påskeferien betyr restemiddag, og da er omelett den perfekte løsningen. I dag bestod omeletten av egg og ellers det som var igjen i kjøleskapet. Det ble nok egg til to store omeletter, hvor den ene var en spenstig sak med både brokkoli, tomat, skinke, ost og poteter. Den andre ble en helt plain variant med kun egg, ost og skinke. 

Som tilbehør ble det ferskt grovbrød fra kjøkkenskapet, og en frisk salat med agurk, avokado, grønn crisp salat, cherry tomater, mais og jordbær. Så enkelt, og så fantastisk godt. 

Nå har roen senket seg, og det lades opp til morgendagen. Da er det tidlig opp og tilbake til hverdagen. Det har vært en herlig påske, og jeg kjenner faktisk at jeg er litt klar for hverdagsliv og rutiner igjen. Noen som er enige? 

 

Smiiiil Maren 

 

6 kommentarer
    1. Jeg kjenner veldig godt på den følelsen med å starte på hverdagen igjen.
      Har selv jobbet nesten hele påsken (sykepleier i turnus), men godt når det går inn i rutiner igjen 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg