Questbar dessert

I dag lagde jeg noe så ubeskrivelig godt at jeg nesten ikke kunne komme meg fort nok inn på bloggen for å dele det med dere. Det er ingen hemmelighet at jeg elsker questbarer, men i dag tok vi det virkelig til nye høyder. Jeg har hatt besøk av min gode venn Ole Petter i dag, og sammen har vi kokkelert og lekt oss på kjøkkenet. Det resulterte i lune questbar cookies med proteinrik og søt vaniljesaus. Har dere sett noe så delikat? Tenk at den i tillegg er både proteinrik, uten sukker og full av fiber!


Du trenger: 

  • 3 questbarer
  • 3 scoops questbar vanilla milkshake proteinpulver
  • Walden farms kalorifri sjokladesaus

Kutt hver questbar i 3 like store biter, og plasser dem på et bakepapir. Inn i ovnen på 150 grader til du ser at den begynner å smelte litt. Ca 5-10 minutter. Bland sammen proteinpulver med litt vann til du får en jevn fin røre, tilsett 1 ss sjokoladesaus og rør godt rundt. Jeg lagde en ren vaniljesaus, og en med sjokolade. Dander pent på en tallerken og server. Den lune, varme quest cookien sammen med den søte, gode vaniljesausen er virkelig helt magisk. Det er bare å glede seg!! 

Nå skal jeg i gang med litt pakking her, i morgen tidlig går turen til oslo for helgen, og på mandag er det videre for en jobb i Trondheim. Jeg gleder meg til en helg i hovedstaden med fine folk, cafeliv, masse sosialhygge og selvfølgelig trening og inspirasjon fra spreke, herlige mennesker. Jobben i Trondheim tror jeg blir veldig gøy, og den gleder jeg meg til å fortelle dere mer om. Ellers blir det også både spennende oppskrifter og treningsprogram delt her på bloggen til uken, dette har jeg brukt mye tid på, og gleder meg stort til å dele med dere. Jeg tror dette blir en super uke – men først står helg og Oslo på planen. 

 

Smiiiil Maren

 

13 kommentarer

Siste innlegg