I kjent Maren stil

Jeg blir like overrasket hver gang over hvordan kroppen min reagerer når jeg kommer hjem til min egen leilighet, i min egen seng, i min rolige, deilige og behagelige hjemby. Jeg får en helt utrolig utladning, og denne gangen var intet unntak. Etter en uke på farten i Oslo, med mye på agendaen hver dag, så var det rett og slett magisk å få lov å sove i sin egen seng. Jeg krøp inn i sengen rundt kl 22 i går, og åpnet øynene igjen 11 timer senere. Hjelpes! Det føltes hvertfall fantastisk godt, og nå er jeg så klar for en fin lørdag med familie og venninner her i kristiansand.

Kvelden i går ble i kjent og kjær Maren-stil. Myke koseklær, koselig skravlings, masse frukt og deilige saker på bordet og pepsi max i glasset. Jeg elsker slike kosekvelder med mennesker jeg setter pris på. Jeg har savnet disse fruktfatene mens jeg har vært på tur, og i og med at det kun er 5 dager til jeg reiser igjen så måtte det bli fruktfest i casa de Maren i går. Denne gangen med piel del sapo melon, appelsiner, pære, kiwi og eple. Mmmm. Jeg kuttet opp litt grønnsaker og lagde en enkel dipp med mager kesam og holiday mix. Bytt ut rømmen med mager kesam og vips har du et mye sunnere, og mer proteinrikt alternativ. 

Nå skal jeg hoppe i treningsklærne, og straks ringer mamma på døren. Vi skal ut å gå en liten tur sammen. Jeg har jogget og gått så mye byen og parken i Oslo, så nå frister det med skog, sjø, og svaberg. Senere blir det en runde i sentrum for å titte i litt butikker, handle inn et par ting til Marbella turen, og spise lunsj på favorittstedet mitt her i Kristiansand. Jeg har fått så mye spørsmål om jeg kan lage en slags Kristiansands-guide med mine favoritter både på resturanter, cafeer, tursteder, ting å se/oppleve, butikker osv. Det er jo en fantastisk gøy ide, så det vil jeg selvfølgelig gjøre! Kamera er med i dag, så kanskje jeg får begynt å dokumentere mine favoritter allerede i dag. 

Nå venter min spreke mamma, så jeg får avslutte her, så snakkes vi mer senere! Ha en super lørdag dere, og finn på nie ekstra hyggelig i dag.

 

Smiiiiil Maren

 

6 kommentarer

Siste innlegg