Sunn og fristende frokost

Oppholdet er sponset

God morgen solstråler. Jeg sitter her med frokosten min, og en stor kopp kaffe. Frokosten er knekkebrød med avokado, mager skinkeost og kalkunskine. Som snacks har jeg tomater, gulerøtter og eple. Så enkelt, men så utrolig godt! I dag er jeg rett og slett bare helt utrolig trøtt, men jeg håper at kaffen skal hjelpe litt på. I dag er min siste hele dag i Oslo, før det er Kristiansand igjen i morgen. Jeg trives så godt i Oslo, og grunnen er nok at jeg føler jeg bor i min egen leilighet her, i og med at jeg har fullkjøkken og det hele her på Frogner House. Det føles mer som et hjem , enn et hotellrom – og det hjelper på at man ikke føler at man er på reise hele tiden. Det kan man nemlig bli veldig sliten av. Slagordet til Frogner House er: “Home when you´re not”, og det føler jeg virkelig passer perfekt. 


I dag skal jeg spise lunsj på Egmont – ShapeUp, og samtidig få en liten omvisning i redaksjonen, spise lunsj i den mye omtalte kantinen, og forhånetligvis lure til meg det nyeste shapeUp (som sannsynligvis ligger hjemme å venter på meg i postkassen, iom at jeg er abonent, men jeg klarer rett og slett ikke vente). Jeg krysser også fingrene for at det blir mulighet for en liten sniktitt på noen av bildene av meg som kommer i neste utgave, jeg kjenner at jeg er litt spent på dem altså. Senere blir det lunsj nr 2 eller sen middag med Camilla, og sosial hygge i kveld. Det gjelder å utnytte tiden nå som Oslobesøket går mot slutten. 

Ha en herlig torsdag dere, mer fra denne kanten senere. I går ble det kun en oppdatering, da dagen gikk litt i ett, men jeg trives best med å titte innom dere to ganger om dagen, og det skal jeg love dere å gjøre i dag.

 

Smiiiiiil Maren  

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg