Jeg lovet å dele den deilige kyllingretten jeg spiste på torsdag med dere, og her kommer den. Dette er enkelt og greit pestomarinert kylling, med soltørkedetomater og fullkornspasta. Jeg lagde også en grønn liten salat ved siden av. Jeg har alltid noe grønt til maten min – uansett, og derfor følte jeg det manglet litt grønnsaker her. Det er et godt tips å bare lage en liten skål med det du har av salat og grønnsaker i kjøleskapet og ha det til middagen. Jeg tror de fleste vil like å ha litt grønt til, men jeg tror det handler mer om å faktisk komme på å lage det.
Denne retten er utrolig enkel å lage, og den er inspirert av matkasseleverandøren Trekassa. Det tar kun drøye 20 minutter å lage den, og dette er ingrediensene du trenger til to personer:
- 2 kyllingfileter
- 1 hvitløksfedd
- Grønn pesto
- 50g soltørkede tomater
- 200g fullkorns pennepasta
- Salt & pepper
Slik gjør du:
Kok pasta som anvist på pakken, kutt kyllingfiletene i terninger og finhakk hvitløk. Ha hvitløken i en middels varm stekepanne til den begynner å dufte. Ha så i kyllingen, og krydre godt med salt og pepper. Stek alt sammen til kyllingbitene har fått en gylden skorpe, og er gjennomstekt. Hakk tomatene i mindre biter og bland dem sammen med pasta, pesto og kyllingen. Bland alt godt sammen, og se til at pestoen blir jevnt fordelt. Jeg blandet ikke pastaen inn med kyllingen før servering, men det vil jeg gjøre neste gang. På den måten får pastaen også godt med pesto på seg.
Jeg håper denne retten kan være til inspirasjon. Jeg nærmest garanterer at dere vil like kombinasjonen av pesto og soltørkede tomater. Den er nemlig helt nydelig synes jeg. Jeg gleder meg til å høre om dere liker den.
Smiiiiiil Maren
Det så utrolig deilig ut
det så kjempegodt ut 😀 Bruker du pesto på glass eller lager du den selv fra bunnenav? 🙂
Åååh
Denne skal prøves ut 😀
Så deilig og det så ikke så vanskelig og veldig godt ut
Jeg reduserte pastamengden, og hadde heller oppi paprika, gulløk og purreløk sammen med hvitløken i starten av steketiden + at jeg hadde oppi champinjong i slutten av steketiden. Ble mettende og samtidig en veldig smakfull middag, anbefales! 🙂
Hei! jeg ble så nysgjerrig, hvilke sports-bh bruker du 🙂