Smakfull og saftig kylling

Jeg lovet å dele den deilige kyllingretten jeg spiste på torsdag med dere, og her kommer den. Dette er enkelt og greit pestomarinert kylling, med soltørkedetomater og fullkornspasta. Jeg lagde også en grønn liten salat ved siden av. Jeg har alltid noe grønt til maten min – uansett, og derfor følte jeg det manglet litt grønnsaker her. Det er et godt tips å bare lage en liten skål med det du har av salat og grønnsaker i kjøleskapet og ha det til middagen. Jeg tror de fleste vil like å ha litt grønt til, men jeg tror det handler mer om å faktisk komme på å lage det.


Denne retten er utrolig enkel å lage, og den er inspirert av matkasseleverandøren Trekassa. Det tar kun drøye 20 minutter å lage den, og dette er ingrediensene du trenger til to personer: 

  • 2 kyllingfileter
  • 1 hvitløksfedd 
  • Grønn pesto 
  • 50g soltørkede tomater
  • 200g fullkorns pennepasta 
  • Salt & pepper 

 

Slik gjør du: 

Kok pasta som anvist på pakken, kutt kyllingfiletene i terninger og finhakk hvitløk. Ha hvitløken i en middels varm stekepanne til den begynner å dufte. Ha så i kyllingen, og krydre godt med salt og pepper. Stek alt sammen til kyllingbitene har fått en gylden skorpe, og er gjennomstekt. Hakk tomatene i mindre biter og bland dem sammen med pasta, pesto og kyllingen. Bland alt godt sammen, og se til at pestoen blir jevnt fordelt. Jeg blandet ikke pastaen inn med kyllingen før servering, men det vil jeg gjøre neste gang. På den måten får pastaen også godt med pesto på seg. 

Jeg håper denne retten kan være til inspirasjon. Jeg nærmest garanterer at dere vil like kombinasjonen av pesto og soltørkede tomater. Den er nemlig helt nydelig synes jeg. Jeg gleder meg til å høre om dere liker den.

 

Smiiiiiil Maren 

 

6 kommentarer
    1. Jeg reduserte pastamengden, og hadde heller oppi paprika, gulløk og purreløk sammen med hvitløken i starten av steketiden + at jeg hadde oppi champinjong i slutten av steketiden. Ble mettende og samtidig en veldig smakfull middag, anbefales! 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg