Fruktfjøl & mandagsfri

God morgen dere. Mandagsmorgen uten vekkerklokke, mas eller kjas. Slike mandager kan jeg bli vant til kjenner jeg. Jeg har akkurat kost meg med hjemmelagde knekkebrød og en liten fruktfjøl til frokost. Jeg er så sær på farger, og mat til ulike annledninger. Sånn som nå som det er påske, så blir jeg automatisk trukket mot alt som er gult og påskeaktig på butikken. Kjøleskapet mitt er fullt av appelsiner, sharon frukt, bananer og grapefrukt. Jeg som egentlig er mest glad i røde epler har kjøpt med meg en hel haug av gule epler hjem. Er det påske, så er det påske. Gult skal det være.

På fruktfjøla (haha, for et artig ord) så er det sharon frukt, grape frukt og druer, perfekt morgen snack mens jeg sitter å jobber litt med mail, blogg og skriver pakkeliste. Jeg reiser til fjells i morgen, og på listen til nå står det kun ullundertøy, skiklær, solbriller, solkrem og joggebukse. Med andre ord så planlegger jeg en hel uke med knall sol, skiturer, og masse hyttekos iført myke joggeklær. 

Nå skal jeg straks løsrive meg fra fruktkosen her hjemme og komme meg ut på tur. Jeg har litt diverse innkjøp å gjøre før jeg reiser, et par PTkunder å trene, samt trene selv. Solen stråler her i Kristiansand, så alt ligger tilrette for en deilig påskedag. 

Hva er deres palner for dagen? 

 

Smiiiil Maren


3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg