Sushi & Shoot

På grunn av utrolig kjip værmelding med regn og sterk vind i fjellet ble turen vår utsatt til neste helg. Det betyr at denne helgen blir byhelg. Det gjør meg overhode ingenting, spesielt ikke når sushi står på menyen. I kveld har vi kost oss med deilig sushi, og nydelig dessert. Sushi er virkelig bare noe av det beste jeg vet, og jeg bruker nok litt for mye penger på take away av denne typen. Ser det ikke fristende ut? 

Jeg har allerede fått lagt noen fine helgeplaner her hjemme. I morgen blir det både shopping, cafebesøk, lunsj i byen og en veldig etterlengtet tur i klatreveggen. Jeg gleder meg så ekstremt til å komme meg tilbake i veggen, spesielt nå som jeg har mitt eget klatreutstyr fra Mammut. 

Tidligere i dag mottok jeg et par bilder fra shooten jeg hadde sammen med 3t-shop i Trondheim. Jeg synes bildene ble så delikate, klare og fine. Det er litt kult, fordi alle bildene er tatt i en treningssal på 3t Rosten. Helt uten utstyr, lyssetting eller noe. Kun en dyktig fotograf ved navn Ane Aspen og naturlig dagslys. Alle klærne på bildene er fra 3t-shop. Merkene jeg brukte er Run & relax, Adidas, og Helly Hansen. 

Jeg håper dere har en herlig fredagskveld, og at helgen blir fin. Har dere noen planer for helgen? 

 

Smiiiiil Maren


9 kommentarer

Siste innlegg