Pannekakefrokost

Jeg har blitt helt hektet på pannekaker, og i går kveld lagde jeg ferdig røren slik at det bare var å steke pannekakene i dag morges, Så enkelt og greit. Oppskriften er den samme som jeg delte med dere tidligere i uken. Dere finner den i dette innlegget. Pannekakene har den deilige orange fargen fordi de blamdt annet inneholder gulerøtter.

Jeg tredoblet oppskriften i går kveld, slik at jeg hadde røre nok  både til frokost, og til jeg kommer hjem i ettermiddag. Disse pannekakene er ikke spesielt søte, og det gir så mange flere muligheter. Enten kan du gå for en søt versjon med sukrin, cottage cheese/kesam og bær som topping, eller du kan ha ost og skinke på som et salt alternatv. Brunost eller banan kuttet i skiver er også genialt som pålegg. Et annet alternativ er å blande den stive tykke delen av kokkosmelken med sjokoladeproteinpulver og litt salt, vips har du et supert sjokoladepålegg.

 

Jeg holdt det enkelt i dag med jordbær, blåbær, sukrin gold og mandler. Jeg synes pannekakene i seg selv er så gode at de egentlig ikke trenger noe pålegg. Hvis jeg spiser pannekakene hjemme, og har god tid så liker jeg å være kreativ med diverse topping. Samtidig er det veldig praktisk at pannekakene smaker godt uten noe ekstra på også, slik at de enkelt kan slenges i en boks og tas med på jobb eller skole. 

I dag er jeg på universitetet hele dagen, og det føles helt merkelig etter så lang tid i praksis. Jeg skal ærlig innrømme at jeg lett kjeder meg når jeg må sitte stille i så mange timer, men heldigvis er det små pauser underveis. Det er bare å gjøre det beste ut av det, smøre seg med tålmodighet, og fokusere på at om fem små timer er det helg. 

 

Smiiiil Maren


6 kommentarer

Siste innlegg