Jeg har blitt helt hektet på pannekaker, og i går kveld lagde jeg ferdig røren slik at det bare var å steke pannekakene i dag morges, Så enkelt og greit. Oppskriften er den samme som jeg delte med dere tidligere i uken. Dere finner den i dette innlegget. Pannekakene har den deilige orange fargen fordi de blamdt annet inneholder gulerøtter.
Jeg tredoblet oppskriften i går kveld, slik at jeg hadde røre nok både til frokost, og til jeg kommer hjem i ettermiddag. Disse pannekakene er ikke spesielt søte, og det gir så mange flere muligheter. Enten kan du gå for en søt versjon med sukrin, cottage cheese/kesam og bær som topping, eller du kan ha ost og skinke på som et salt alternatv. Brunost eller banan kuttet i skiver er også genialt som pålegg. Et annet alternativ er å blande den stive tykke delen av kokkosmelken med sjokoladeproteinpulver og litt salt, vips har du et supert sjokoladepålegg.
Jeg holdt det enkelt i dag med jordbær, blåbær, sukrin gold og mandler. Jeg synes pannekakene i seg selv er så gode at de egentlig ikke trenger noe pålegg. Hvis jeg spiser pannekakene hjemme, og har god tid så liker jeg å være kreativ med diverse topping. Samtidig er det veldig praktisk at pannekakene smaker godt uten noe ekstra på også, slik at de enkelt kan slenges i en boks og tas med på jobb eller skole.
I dag er jeg på universitetet hele dagen, og det føles helt merkelig etter så lang tid i praksis. Jeg skal ærlig innrømme at jeg lett kjeder meg når jeg må sitte stille i så mange timer, men heldigvis er det små pauser underveis. Det er bare å gjøre det beste ut av det, smøre seg med tålmodighet, og fokusere på at om fem små timer er det helg.
Smiiiil Maren
pannekaker blir man aldri lei. Disse så gode ut og de ble så fine med gulrotfargen 🙂
lykkebobla: Blir virkelig aldri lei 🙂
falt veldig for bloggen din 🙂
cakemistress: Å så koselig 🙂 Hjertelig velkommen!
Ååå, disse så nydelige ut! Håper du får en knall fin helg!
Herlig 😀