Fresh frokost & Fjelltur

God morgen dere. Har dere en fin start på dagen? Min morgen startet på herlig vis med en kort liten treningsøkt. Det ble aldri noe av den influensaen min, og jeg liker å tro at det skyldes et par litt roligere dager, overdose vitaminer i kostholdet og masse søvn. I går lå jeg i sengen i over 3 timer å så på serier – på dagtid. Det er ikke ofte jeg gjør, men i går føltes det litt godt. I dag er jeg altså i fin form, og slo til med en rolig morgenøkt. Økten ble 30 minutter gange i motbakke, samt et par styrkeøvelser på overkropp. Enkelt og greit, og unnagjort på ca 45 minutter. 

Frokost må man ha, og i dag ble det totalt mislykkede pannekaker, som i grunn så mest ut som eggerøre fordi jeg ikke klarte å gå dem til å henge sammen. Jeg løp rundt med en håndkletuban på hode, halvveis påkledd og med maskara på kun ett øye, mens jeg prøvde å steke pannekakene. Det funket ikke så bra! De hang ikke sammen, og smuldret seg opp i stekepannen. Litt brent ble de også. Etter jeg hadde momset i meg denne flykrasjen av noen pannekaker, så kom jeg på hva jeg hadde glemt. Jeg hadde jo ikke brukt stavmikseren til å faktisk lage en røre ut av ingrediensene. Da var dte jo ikke så rart at havregryn, cottage cheese og gulerøtter ikke ville blandes sammen, og lage perfekte pannekaker. Jeg må jo bare le av meg selv, sånn kan det gå en hektisk morgen. Flykrasj-frokosten var ikke noe særlig å vise frem, så da får dere heller se gårsdagens frokost. Den var nemlig hakket penere, og mer inspirerende. 

Mango og ananas smoothie, kiwi, friske bær og knekkebrød med ost og skinke. Så enkelt, men likevel så fantastisk godt. Smoothien er faktisk en ferdig pose fra Rema100, hvor det er frosne mango og ananas ferdig kuttet i biter. Helt genialt. Jeg tilsatte en yoplait sitron 0,0% yoghurt og litt vann. Et lite minutt eller to i blenderen og voala – perfekt smoothie. Jeg har alltid friske blomster i leiligheten, og denne uken valgte jeg gule roser. De gir meg en deilig følelse av både påske, og lysere, mer vårlige tider. 

I morgen reiser jeg på fjellet med familien, og jeg gleder meg så ubeskrivelig mye til en helg på hytta. Jeg koser meg så på fjellet, og det finnes ikke noe bedre sted å lade batteriene er der oppe. Lange skiturer, gode middager, sløve morgener og lange frokoster med ekstra godt utvalgt. Jeg pakker kun med meg koseklær, og har ikke planer om å ha på meg noe annet enn joggebukse og skiklær hele helgen. Sminke, og trange jeans blir igjen i byen. Det skal bli så godt! Kamera er selvfølgelig med på tur, og jeg håper været tillater noen deilige vinterbilder fra løypene. 

Har dere noen spennende planer for helgen? 

 

Smiiiil Maren


5 kommentarer
  1. åååå blir så inspirert av deg, du er en herlig kvinne!:)
   Hvor ofte er det du trener hver dag og hvor lenge pleier treningsøktene å vare?:))<3

  2. Jeg har totalt dilla på smoothies selv for tiden, men har ikke prøvd den ferdigblandingen. Må prøves! 🙂
   Fjelltur hørtes utrolig deilig ut! Selv blir jeg nok sittende mye med skole i helgen, ingenting er morsommere enn å lese forskningsartikler og skrive forskningsrapport 😉
   Blir nok også tid til litt moro i helgen. Skal prøve meg på swingkurs med kjæresten, det kan jo bli en interessant opplevelse 😉 Satser også på en treningsøkt, kafétur og langtur i Bymarka!

  3. Hei Maren!
   Jeg har et treningsspm til deg:-) du får ha meg unnskyldt at jeg ikke vet hva de musklene jeg er ute etter heter. Skal forklare så godt jeg kan:-)
   De musklene som strekker seg fra skulderblad under arm og frem mot bryst. Jeg er en slank dame som irriterer meg fryktelig over den “valken” jeg får over bh kanten (sett fra siden under arm) eller om jeg har tubetopp/tank topp så kommer den fem med bryst/under arm. Er du med meg?
   Spørsmålet mitt er; hvilke øvelser kan jeg gjøre får å få tak på den?
   Håper du tar deg tid til å svare, da hadde jeg blitt kjempe glad:-)
   Hilsen med med et skikkelig i-landsproblem 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg