Family first

Jeg skulle lese til eksamen i dag jeg, men så kom sola og 25 varmegrader og en skyfri himmel, og har jeg nevnt at familien akkurat har kjøpt ny båt? Vel, dere forstår hva det endte med sant? Denne frøkna pakket bikini og solkrem, og rømte til sjøs. Shame on me! Nå sitter jeg i sofaen og ser tilbake på en helt magisk dag. Sol, sommer, sørland, skjærgår, båt, sjø, familie, kos, latter, grillmat og en deilig mild sommerkveld. Ingenting kan måle seg med slike dager, og jeg klarte rett og slett bare ikke å stå i mot. Her er noen snapshots fra dagen:


Salaten på bildet er fra Kjøkkenskapet. De har virkelig bare så mye godt. Vi kjøpte med oss salater, sandwicher, speltbrød og foccatica ut på sjøen. Helt nydelig! Etter båturen dro vi direkte ut til min bror, svigerinne og lille vakre niese for grilling og mer familiekos. 

En helt ubeskrivelig dag, som jeg ikke ville vært foruten – selv om det betyr at jeg virkelig må ta meg sammen med take på lesingen de neste dagene. Jeg håper flere har kost seg i sola i dag. Fortell meg gjerne hva du har brukt dagen til i kommentarfeltet.

 

Smiiiil Maren


15 kommentarer

Siste innlegg