Frokost i sola

Jeg må dele dagens frokost med dere. Den er ikke særlig spesiell, det er den samme frokosten som alltid, men når den er dandert i en søt rosa skål og spises ute på verandaen i strålende sol – da blir den litt spesielt god likevel. I skålen er det oppkuttet eple, en liten boks cottage cheese orginal (250g), yoplait 0,0% vanilje yoghurt, og mandler. Enkelt, sunt og godt. 

Dette er uten tvil min favoritt frokost, men jeg tenker at det kan være fint å ha litt alternativer innimellom. Så derfor spør jeg dere:

Hva er deres favoritt frokost? 

 

Smiiiiil Maren


23 kommentarer
    1. Er det yoghurten som ser ut som vaniljesaus?:) Det så veldig godt ut nemlig!
      Mine frokoster må være variert. Den ene dagen kan jeg spise omelett laget av et egg, noen skiver kokt skinke, litt oppkuttet paprika og ost. Andre dager kan jeg spise en skål med frukt og litt pisket krem (uten sukker). I dag spiste jeg faktisk en liten bit av gårsdagens pizza, med god samvittighet. Den ble nemlig laget med siktet og samalt speltmel. Jeg tror aldri jeg har spist en bedre pizzabunn! Den anbefales virkelig 🙂

    2. Du trenger: – 1 pakke fersk gjær – 3 dl lunket vann – 6 dl siktet speltmel – 3 dl samalt speltmel – 1ts salt – ca 3 ss smør.
      Slik gjør du: Kok opp vannet til det blir lunket, og smuldre gjæren. Bland alle de tørre ingrediense i en bolle, og tilsett gjærblandingen. Rør om til alt setter seg sammen. Tilsett smør litt etter litt til til deigen er passe tykk. Den skal være litt klissete, men absolutt ikke flytende. Sett deigen til heving i 45-60 minutter. Smør deigen utover et stekebrett med bakepapir og legg på ønsket fyll!
      Jeg brukte selv tomatpuré, karbonadedeig, tomat, ananasbiter og ost. Tok også over litt oregano for smakens skyld. La pizzaen stå i ovnen fram til deigen har blitt litt brun og ser ferdig ut. Er den ikke ferdig, så bare setter du den inn igjen i noen ekstra minutter. Nam – nam – nam !

    3. Jeg er en sucker for havregrøt, så det har blitt min faste frokost! Koker opp på vann, og rører inn et egg for mer protein. Så topper jeg med sukrin gold, cottage cheese, bringebær, kiwi og kokos! 🙂

    4. Min favorittfrokost er uten tvil havregrøt laget på en blanding av melk og vann. Jeg spiser det hver morgen (nesten uten unntak)! Jeg blander alltid inn en banan etter halve tiden i mikroen har gått for å få grøten litt søtere og mer kremete (og 100x bedre) Topping bruker jeg å variere på, favoritter er frossene blåbær eller frossene jordbær med kiwi (de frossene bærene tar jeg på toppen av grøten rett etter jeg har blandet inn bananen slik at de får tint litt 🙂

    5. Det så ut som en helt herlig forfriskende frokost! 🙂 Ffffristende!! Tror jeg må teste ut den yoplait-yoghurten! Er det den man får i 4pk-begrer du bruker? 🙂 Er selv veldig glad i havregrøt til frokost, kokt på søtmelk og toppet med sukrin og kanel, evt. pepperkakekrydder! Og den daglige proteinkaffen er trofast følgesvenn, såklart! Powerfrokost 😀 Ønsker deg en strålende fin søndag, Maren! 🙂

    6. nam, det såg deilig ut! elsker å sebilder av/lese om god mat, hihi.
      mine frokostfavoritter er havregrøt i mikroen (med vann, kardemomme og kanel) hvor jeg rører inn egg/eggehvite og vaniljeproteinpulver rett etterpå, og topper med banan og gjerne sukkerfritt jordbærsyltetøy 🙂 nr to (eller egenlig nr en) er proteinpannekaker. blir aldri lei! egg og eggehviter, vaniljeprotein, havregryn og kardemomme (stekes i smør i helger og kokosfett til hverfags:) også denne toppes med banan eller sukkerfritt jordbærsyltetøy, eller fryste bær oppvarmet i mikroen:) standard, men det er med god grunn:))
      klem

    7. Min favoritt er sånne grove vita rundstykker (i grøn pose) med bløtkokt egg og kaviar på 😀 mmmmm, elsker den kombinasjonen! og blir såå mett 😀

    8. Min favorittfrokost er havregrynsgrøt hvor jeg rører ut en skje blåbærsyltetøy, med en banan i biter på toppen. Mettende, sunt og godt! 🙂

    9. Favorittfrokosten er “yoghurt” laget av avokado, baban og kokosolje. Mange synes det høres rart ut, men jeg eeeelsker den, og den holder meg så god og mett i timesvis i motsetning til havregrøten jeg spiste før 🙂

    10. Maria: Synes det høres både spennende og godt ut jeg 😀 Skal testes ut! bare moser du det sammen til en røre og spiser det ? Sunne fettsyrer er supert, det er derfor jeg alltid har masse nøtter i frokosten min. sunt fett holder deg mett lenge 😉

    11. Hei Maren! Nam nam – det er sååå godt. Elsker cottage cheese <3 SÅ GODT! Skal definitivt prøve denne kombinasjonen en morgen 🙂 Takk for tipset! Digger forresten den grå mønstrete tightsen din. ELSK! Ha en fin søndagskveld videre. Ny uke i morgen!

    12. Favorittfrokosten min er havrepannekaker eller havregrøt med en ts peanøttsmør i og banan på toppen 🙂 Smoothie med litt nøtter, granola eller flerkornsblanding i er også alltid en vinner!

    13. Fullfett kokosmelk, tinte blåbær og gresk yoghurt/ kesam er nydelig! Kokoskremen til Linda Stuhaug er også kjempegod! Ha en kjempefin dag flotte du!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg