#marensapekatter

Hvem trenger treningsenter når man kan lage sitt eget gym hjemme? Det skjedde noe med meg etter helgen med Calisthenics-gjengen i oslo, jeg har gjenoppdaget gamle kunster og funnet igjen gleden ved å bruke egen kroppsvekt i trening. Denne morgenen startet jeg derfor med litt apekatttrening på kjøkkenet. Ser det ikke gøy ut? 

Det er kun fantasien som setter grenser for hva du kan gjøre av øvelser i ditt eget hjem. Jeg vandrer ofte rundt på hendene her hjemme, eller kjører en runde med dips på en kjøkkenstol, tar et par situps på gulvet, eller hopper litt opp og ned på sofaen. De fleste har en ledig vegg man kan bruke til å øve på handstand, og alle har et par kvm ledig gulvplass til å kjøre en runde med situps, eller pushups. Hva med å øve på hodestående i sofaen? eller pushups med bena i sofaen og armene på gulvet?  Er dere med på tankegangen, det er kun kreativiteten og fantasien som setter grenser her. 

Jeg vil komme meg en liten challenge til dere i dag. Finn en kreativ måte å trene på i ditt eget hjem, legg bilde på instagram, og bruk taggen #marensapekatter. På den måten kan vi inspirere hverandre til å drive litt apekatttrening i hverdagen. Det trenger overhode ikke være noe super spentig øvelse, alt fra planken på kjøkkenbordet, til hodestående mot en vegg, eller pushups på gulvet er helt supert. Alt du kan gjøre med din egen kroppsvekt hjemme er gull! La oss danne en liten apekatt-army. *ler*. For å gjøre dette enda litt gøyere så vil jeg premiere de ivrigste deltagerene i challengen! 

Så kjør på: lek deg med egenvektstrening , ta et bilde og legg det ut på instagram med taggen  #marensapekatter

Jeg GLEDER MEG til å se bildene deres. 

 

Smiiiiil Maren


12 kommentarer

Siste innlegg