Dagens ros

I dag har jeg lyst å komme med litt skryt og rosende ord til en person, som ikke bare har en nydelig personlighet men som også er helt utrolig dyktig i jobben sin. Mine gode frisør-venninne Kristin Louise hos A-salong er virkelig bare så flink at hun fortjener å få litt skryt. Jeg hadde en fantastisk frisør i Oslo, og når jeg flyttet hjem trodde jeg aldri at jeg skulle finne noen som var like dyktige. Jeg booket en time hos kristin, og jeg tror aldri jeg har vært så fornøyd. Kristin er selvsikker og kunnskapsrik i sitt yrke, hun har stil og ser med en gang hva kundene hennes kler. Jeg lot Kristin bestemme hva vi skulle gjøre med håret mitt, og vi endte opp med å endre litt på fargen og beholde lengden. Jeg ble så fornøyd med resultatet! En ting er at hun er faglig dyktig, men hun er også en helt utrolig behagelig person. Jeg slapper av og koser meg virkelig hos henne. 

Kristin har aldri prøvd å pushe noe som helst av produkter på meg, og det er så deilig. Hvis jeg har spurt henne om råd, eller hvilken shampo hun brukte i vasken fordi den luktet så godt, så svarer hun selvfølgelig. Det er så betryggende og herlig å se at også på produkter og styling har hun kunnskapen på plass. Jeg har benyttet meg av noen deilige produkter fra TIGI den siste tiden, de både lukter godt og føles helt fantastiske for håret mitt. Jeg skrev et eget innlegg om dem første gang jeg fikk teste dem ut, innlegget kan dere lese HER. 

Kristin kan hår, og det er ingen jeg stoler mer på enn henne når det gjelder det området. I dag skal Kristin få være med meg inn på mitt område. Jeg snakker selvfølgelig om trening. I dag skal nemlig Kristin og meg kjøre en styrkeøkt sammen. Jeg gleder meg så til å ta en økt sammen med denne go´jenta. Dagens program med øvelser vil selvfølgelig bli lagt ut hvis det er ønskelig? 

Ha en nydelig onsdag kjære dere, mer fra denne kanten senere. 

 

Smiiiil Maren


5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg