God morgen

Dette er utsikten fra kjøkkenbordet inne på hytta hvor jeg sitter og nyter en stor kaffekopp. Jeg ser rett ut på skiløypene, og jeg kjenner at i dag må jeg ut på ski – uansett! Nå er det ikke lenger slik at kroppen er sliten og trenger litt hvile, nei nå er det faktisk bare ren latskap *ler*. Dagen i går var utrolig deilig og avslappende. Den eneste aktiviteten jeg gjorde var å kjøpe et nytt pannebånd til skigåing. Shopping regnes vel ikke akkurat som noen fysisk aktivitet så jeg regner dermed gårsdagen som total inaktiv. Med joggebuksa på hele dagen, filmer som rullet over tvskjermen, noe godt i glasset og noe enda bedre på tallerkenen, sammen med familie og gode venner så klager jeg absolutt ikke på at gårsdagen var litt lat. Det er jo det ferie handler om, at man gjør akkurat som man vil!

Nå skal jeg sitte her en stund til, nyte skumringen og se dagslyset bryte frem. Jeg liker godt å være litt produktiv på ferie også, så da passer det perfekt å bruke morgentimene til litt jobb. Jeg er snart ferdig med innlegget med romjulens give-away til dere. Det blir rett og slett en ren gi-bort sak, og ikke en konkurranse. Jeg synes det er så gøy å kunne dele ut premier til dere skjønne lesere som titter innom her, og legger igjen kommentarer. Dere har vært så flinke til å kommentere de siste dagene, og det gjør meg så utorlig glad.

Jeg har tenkt på dette med give-away, jeg skal virkelig begynne å ha det mye oftere. Som blogger er man utrolig heldig og får tilsendt en god del sponsede produkter. Dette haddde ikke vært mulig hvis ikke  dere leste bloggen, så da er det jo bare rett og rimelig at dere bør få litt av godene, ikke sant? Dermed er et av Fitliving sine nyttårsforsett offesielt – mange flere give-aways i 2014. Hurra!!

 

Smiiiiil Maren


11 kommentarer

Siste innlegg