HOVDEN

Det er tydelig at denne frøkna hadde godt av å komme seg bort fra alt og opp på hytta. Etter en koselig middag og en film i sofaen tuslet jeg inn i senga, og våknet igjen nå – nesten tolv timer senere (!!) Det er noe helt spesiellt med den klare friske fjelluften som gjør at jeg sover ekstra godt her oppe på hytta. Jeg føler meg helt rar i kroppen etter så mamge timer søvn, men det er tydelig at kroppen trengte det. Nå skal jeg nyte en lang og rolig morgen med god frokost, den typen frokost vi kun har på hytta. HVor hele bordet er dekket av ulike typer pålegg, kokte egg, nugatti og sjokade som ellers aldri er å se på mitt frokostbord får også en plass, ferskt deilig brød handles inn hver morgen, og vi spiser frokost i en liten evighet. *ler* 

Senere må jeg nok ut å teste skiene litt, men i skrivende stund snør det her oppe og det frister faktisk mest å bare sitte lunt og varmt her inne, i ført tøffler og pysjamas, med en stor kaffekopp i hendene og bare nyte synes at snøen som faller. Dette har jeg ventet på, og det føles så utrolig godt å endelig være her oppe igjen. Livet på hytta altså, det er virkelig det gode liv. 

I år leste jeg gjennom alle svarene deres på innlegget jeg skrev om hvorfor vi trener. Tusen takk for mange flotte svar, det er så herlig å se at dere byr på dere selv og forteller. Jeg føler at jeg blir bedre kjent med dere på den måten, og det setter jeg så pris på. Flere av dere har også delt treningsmålene deres for 2014, tusen takk 🙂 Fortsett gjerne å svar på både hvorfor du trener og hva du ønsker å oppnå på treningsfronten i det kommende året. Vit at dere inspirerer meg! 

 

Smiiiiil Maren

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg