Casall HIT

For et par helger siden var jeg i Oslo hvor jeg hadde et møte med Casall. Som mange av dere vet er jeg ambassadør for merket, og det er jeg utorlig stolt av. Casall representerer kvalitet, og samtidig klarer de å levere rå lekre design i både farger, og print. Passformen er unik og materialene er helt nydelige. Jeg er utrolig stolt over å være en del av Team Casall. Når jeg var i Oslo var jeg innom showroomet hvor jeg fikk med meg noen godsaker. 

I dag på trening hadde jeg på meg Casall, og det måtte selvfølgelig dokumenteres. Denne toppen tilhører Casall Hit kolleksjonen, og er i et fantastisk kompresjonsmateriale. Den sitter som et skudd på, og er utrolig behagelig. Sømmene i designet er utorlig smart plassert i forhold til den kvinnelige figur. De gir en illusjon av en salere midje. Jeg elsker også fargekombinasjonen med rosa, orange og svart. Jeg har den også i tights, og den er virkelig helt rå! Knall rosa tights med orange, og svarte detaljer. Den skal jeg vise dere senere. 

Det finnes også en kompresjons-tights som hører til toppen, den er i knall rosa med orange og svarte detaljer. Jeg har tightsen også, så den skal dere få se senere. Dere kan også titte innom Casall sine nettsider HER for å se hele kolleksjonen. 

Dagens treningsøkt ble kort, men god. jeg kjørte kun 3 øvelser, og var ferdig på en drøy halvtime. Knebøy, sittende lårcurl og militærpress, 6-8 repetisjoner, 4 sett pr øvelse. Jeg hadde korte pauser og fikk en fin økt, med god respons fra kroppen. Det er latterlig gøy å trene nå i juledagene, all maten gir et enormt trykk i muskulaturen og en enorm energi. Nå skal jeg komme meg i dusjen og finne frem finstasen. 2 juledag er obligatorisk festdag for vennegjengen, og etter flere dager med kun familie gleder jeg meg til litt sosial hygge med venner. Jeg håper dere nyter juledagene og koser dere maks. 

 

Smiiiiil Maren


2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg