8-6-4-2

I går kjørte jeg en utrolig morsom benøkt, som jeg bare må dele med dere! Jeg er jo som dere vet ikke så fryktelig begeistret for bentrening, og jeg må derfor lure meg selv til å tro at det er gøy å trene ben. I går satt jeg derfor opp en tøff, men gøy økt, jeg kaller den 8-6-4-2. 

Det går ut på at jeg valgte meg fire ulike øvelser, som jeg kjørte 8 sett, 6 sett, 4 sett og 2 sett på. Mine øvelser var Knebøy, markløft, legextentions og strak mark. Jeg kjørte 8 sett på første øvelse, 6 sett på neste øvelse, 4 sett på tredje øvelse, og 2 sett på siste øvelse. Jeg holdt repetisjonsantallet til 6 repetisjoner på alle øvelsene. La meg skissere det opp litt mer oversiktelig for dere: 

Øvelser:

  • Knebøy
  • Markløft
  • Leg extentions
  • Strake markløft

 

Utførelse:

  • Knebøy 8 sett med 6 reps i hvert sett
  • Markløft 6 sett med 6 reps i hvert sett
  • Legextentions 4 sett med 6 reps i hvert sett
  • Strake markløft 2 sett med 6 reps i hvert sett

 

Jeg gjør meg ferdig med alle settene på en øvelse før jeg går videre, og jeg tar god pause mellom hvert sett. Denne økta tok litt tid, men den satt som ei kule, og jeg skalv som en nyfødt kalv på vei ut av gymmet. Hvilke øvelser du velger er helt opp til deg, jeg ønsket å få kjørt bena mine skikkelig, og valgte derfor kun benøvelser. Man kan gjerne kombinere inn en overkroppsøvelse for å la bena få hvile litt. Jeg liker å kjøre en og en muskelgruppe, og tømme helt – men det er ulikt hva folk foretrekker og hva de føler at kroppen responderer best på. Håper denne økten kunne være til inspirasjon.

 

Smiiiil Maren

6 kommentarer
    1. Hva gjør du med kostholdet i julen?? Jeg stresser så fryktelig mye med det!! Dårlig samvittighet selv om jeg vet jeg ikke burde ha.. Straffetrening?? Hva gjør man.. Er så innmari alt eller ingenting person 🙁

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg