Eksamen

Jeg legger meg flat og beklager for manglende oppdateringer. Jeg kan nesten ikke huske sist det gikk en dag uten at jeg oppdaterte bloggen, men i går ble det altså bloggfri dag på denne frøkna. Grunnen er enkel – EKSAMEN. I hadde jeg en praktisk eksamen på skolen som jeg har gruet meg så mye til at jeg nesten ikke kan forklare det. I går gikk derfor med til forberedelser, og siste pugging. Jeg var så stresset og så bekymret for denne testen at jeg rett og slett ikke klarte å ha fokus på noe annet. Testen gikk strålende, og jeg bestod med glans. Tenk å bruke så enormt mye tid og krefter på å grue seg så mye til noe som gikk så fint. *ler* Nå har jeg senket skuldrene, og funnet frem smilet igjen. Den følelsen etter en vellykket eksamen er nesten bedre enn trenings endorfiner – men bare nesten!

Slik har jeg brukt de siste dagene før eksamen, sittende i sykesenga og lest på prosedyrer. De sengene der er overraskende gode skal jeg si dere, optimale leseforhold til en eksamen i sykepleiepraksis.

I kveld skal jeg kose meg med bloggen, svare kommentarer og poste innlegg – jeg har så mye jeg har lyst å dele med dere. Takk for at dere er tålmodige, og tusen takk for alle søte kommentarer jeg får fra dere nå i eksamenskaoset både her på bloggen, på mail og på instagram. Jeg må ha de fineste og mest omsorgsfulle leserene som er. Jeg leser om mobbing og hetsing på nett, bloggere som oppleve å få så mye grusomt slengt etter seg, og da blir jeg så takknemlig for dere. Jeg kan telle på en hånd de få negative tingene jeg har opplevd fra mine lesere, ellers er det kun positivitet og entusiasme fra dere. Tusen tusen takk.

 

Smiiiil Maren


13 kommentarer

Siste innlegg