Okey Monday – let´s do this!

Plutselig var mandagen her igjen, og en ny uke står ubrukt og klar foran oss. Jeg forsøker å alltid få til en treningsøkt mandagmorgen og fredag ettermiddag. På den måten starter jeg uken på en god måte og innleder helgen på en god måte. I dag morges var derfor intet unntak. Klokken ringte 06.00 i dag morges, og da var det bare å komme seg opp og avgårde til gymmet. Et godt tips er å legge klar treningsklærne og pakke baggen kvelden før slik alt ligger tilrette for deg.Jeg lager ofte både frokosten og lunsjen klar dagen før slik at jeg slipper å bruke tid på det. Så tidlig på morgenen er minuttene verdifulle, og jeg tar heller noen minutter lenger søvn fremfor matlaging om morgenen.

Frokosten min var overnight-oats, det vl si at jeg legger havregrynene i vann over natten, og neste morgen bare varmer jeg den litt i mirkoen. Vips har man frokost på 15 sekunder. Lunsjen ble dansk rugbrød med røket laks, avokado og philadelphia ost. Jeg lagde to dobble skiver ferdige som sandwicher, pakket dem inn i matpapir og la dem klare i kjøleskapet. Det er så mye enklere å spise bra hvis man bare husker å planlegge litt. Jeg er ikke spesielt flink på dette selv, men jeg prøver å bli bedre! 

Er dere flinke til å planlegge måltidene og lage ting ferdig i forkant? Del gjerne deres erfaringer og tips!

Jeg ønsker dere alle en super mandag, her på sørlandet har solen tittet frem etter en regnfull og grå morgen. Dette lover godt for resten av dagen. Håper solen skinner for dere alle sammen. 

 

Smiiiiil Maren

 

14 kommentarer
    1. Flott bilde av deg. Du er feminin og vakker, samtidig som du er sterk og muskuløs.
      Jeg har sett deg mange ganger på spicheren, og du er bare så utrolig pen i virkeligheten!!

    2. Herlig bilde fullt av treningsglede!
      For min del lager jeg ikke klar frokost dagen i forveien med mindre jeg MÅ, liker best å velge det der og da etter hva jeg har lyst på 😉

    3. Sandra: Helt enig! Frokosten lager jeg som regel alltid på morgenen (bortsett fra tilfeller hvor jeg må opp fryktelig tidlig) men lunsjen synes jeg er fin å lage klar dagen før 🙂

    4. Er veldig praktisk å lage speltlompewraps som lunsj kvelden før! Blir mykje fastare og vanskeligare å ødelegge på den måten :- ) ellers er salat greit å lage i forveien, tar så himla lang tid å kutte opp alt på morrakvisten! Ønsker deg en kjempefin mandag!:)

    5. Jeg lager alltid lunsjen klar kvelden i forveien. Noen ganger lager jeg ekstra mat til middag og vips så har du en flott lunch til neste dag.
      Hvis jeg skal trene før jobb så lager jeg frokosten klar kvelden i forveien. Ellers så planlegger jeg hva jeg skal ha til frokost og legger alt til rette så det skal gå kjapt for seg på morgenen.
      Det er så deilig å slippe å tenke på det og bruke tid på å lage mat på morgenen:)

    6. Min morgen er relativt lik! ALT er lagt klart, slik at jeg slipper å tenke, bare kjøre gjennom rutinen. “Finne frem frokost og lunsj i kjøleskapet, legge i treningsbaggen, gå til badet, kle seg i tøyet som ligger klart og komme seg ut dørene før man får tenkt seg om!” Hahaha, herlig!

    7. Prøver å lage middagsplan hver mandag for hele uka og handler inn det meste på mandagen. Lager også alltid frokosten kvelden før:) deilig å sove lengre om morran;)

    8. Hva trener du når du trener så tidlig?
      Har hørt at det kan være lurt å holde seg til lett cardio da, men hadde jo vært veldig kjekt å få unna en styrkeøkt så tidlig og da 😀

    9. Jeg lager alltid masse kylling, ris og grønnsaker når jeg skal ha det til middag. Så tar jeg med restene når jeg skal på skole, trening osv.. Det holder til 3 dager, da ordner jeg 6 kyllingfilet samtidlig fordi jeg kjøper stor pakke med fryst kylling! Kjempe smart og effektivt 🙂

    10. Jeg pleier å pakke middagsrester og varme de opp til lunsj i barnehagen, utrolig deilig å fokusere på frokosten og sitte ned og spise istedenfor å stresse med det om morgenen 🙂

    11. Har du prøvd overnight oats? Det er virkelig en frukostfavoritt hos meg, spesielt når eg veit eg får det hektisk på morgonen 🙂
      Ellers er det mange variasjoner av lunsj som fint kan lages kvelden før – middagsrester, fylte speltlomper (pakk inn i aluminuimsfolie) sammen med litt grønnsaker, salater i forskjellige varianter (ha kjøtt og grønt for seg, og miks sammen når du spiser), fylte wraps berre for å nevne noke 😀

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg