Iherb-morgen

I dag har jeg startet dagen med litt Iherbshopping. Jeg har noen favoritter fra Iherb som jeg aldri kan risikere å gå tom for i skapene. Nå begynte det å nærme seg tom for diverse produkter, og da var det på tide med påfyll. Denne bestillingen ble ikke så spennende, men den viser mine everyday-must-haves:

 

Stevia liquid er helt supert og noe jeg bruker mye. Jeg har det både i kaffen min, proteinkaffen, cottage cheese og havregrøten. English toffee er favoritten i havregrøten, mens cinnamon er den jeg liker best i kaffe. I cottage cheese bruker jeg helst vanilla creme da den ikke er så sterk og konsentrert. Denne hadde jeg nok av og trengte ikke bestille. Kokkos er faktisk ny for meg, så den gleder jeg meg til å teste. Ser for meg at den kan være god i både te, kaffe og havregrøten.

Frontier tackrydder har jeg testet kun en gang før, og jeg synes i grunn det var veldig godt. Jeg er veldig glad i vanlig tacokrydder, og kommer ikke til å bytte det helt ut. Jeg har fått mange tips om å bytte det ut med hjemmelaget tacokrydder, men jeg synes rett og slett ikke det blir like godt. Nå har jeg funnet den optimale løsningen for meg med halvparten vanlig tacokrydder og halvparten frontier salt-free tacokrydder fra iherb. 

Questbarene kommer jeg bare ikke utenom. Jeg tenkte egentlig å ikke bestille dem, jeg jeg klarer bare ikke å la vær *ler* De er så utrolig gode, og har et helt magisk næringinnhold. De er helt supre å ha med på jobb, eller på lesesalen, og ikke minst som en everyday snack. Jeg er så glad for at det finnes en bar som er ok å spise i hverdagen, som i tilegg smaker så godt. Cookie dough er min favoritt for tiden, og valget fallt dermed på en pakke av dem. 

Dette er altså min Iherb favorittliste. Jeg er alltid klar for nye favoritter, så del gjerne dine favoritter med meg. Dersom du bestiller på Iherb for første gang så kan du bruke koden: VIK961 og få rabatt på din første bestilling. 

 

Smiiiiiil Maren


19 kommentarer

Siste innlegg