Good for me – Acai og multivitamin

Det er mandag, ny uke med nye muligheter. Hva er vel da bedre enn å dele et sunt og smart mandagstips med dere?

Jeg tar ikke mye kosttilskudd, men nå når høsten har meldt sin ankomst og forkjølelsesessongen setter inn for fullt så synes jeg det er smart å forberede meg best mulig og optimalisere helsen min. Jeg tar derfor multivitamin, som enkelt og greit betyr at jeg får i meg det meste av det jeg trenger i en og samme kapsel. Jeg har i tilegg til dette et sunt og variert kosthold – det er viktig å presisere da tilskudd aldri kan erstatte et sunt kosthold. Jeg tar også Acai med ekstra tilsatt Dvitamin for et boost av antioksidanter.

Multivitaminene fra Good for me gir meg alt jeg trenger, og jeg kan nå, etter å ha testet produktene i flere uker, si at de fungerer supert for meg. Vitaminer er næringstoffer som regulerer kroppens stoffskifte og er nødvendige for omsettning av karbohydrater, fett, protein og mineralstoffer. Mineraler (mineralstoffer) er uorganiske stoffer som kroppen trenger i relativt store mengder for å fungere optimalt – det er derfor smart å ta et mineraltilskudd. Spesielt dersom du har en aktiv livvstil er dette å anbefale. Les mer om multivitamin HER


Acai er et kosttilskudd jeg har benyttet meg av i lang tid. Både i kapselform og i pulverform. Nå har jeg testet Good for me Acai i kapselform og synes det fungerer bra. Det er enklere i en hektisk hverdag å ta acai i kapsler synes jeg. Acai fra Good for me er i tilegg tilsatt vitamin D3, noe jeg synes er utrolig positivt da vi desverre får alt for lite vitamin D her i nord. Visste du at Dvitamin er svært viktig for fettforbrenningen din, eller at ved Dvitaminmangel kan du føle deg både trøtt, og nedstemt i humøret? Acai er et bær fra Amazonasjungelen og kalles ofte for superbæret grunnet det høye nivået av antioksidanter. For å ilustrere dette kan jeg fortelle dere at Acaibæret inneholder 30 ganger så mye antioksidanter som druer og dobbelt så mye som blåbær. 

Da gjenstår det bare å ønske dere en deilig mandag videre, som jeg alltid sier – Make the best of it!

 

Smiiiiil Maren

sponsede produkter

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg