Lørdags update

God morgen hjerter

Her i huset har det allerede vært full rulle i mange timer. I går ankom det aller siste av flyttelasset mitt fra Oslo, og kvelden i går, samt formiddagen i dag har gått med til utpakking, rydding, kasting og organisering. Det vil bli en mellomfase nå hvor jeg skal bo hjemme, frem til jeg finner drømmeleiligheten i Kr.sand. Jeg har virkelig verdens nydeligste familie, ikke bare kjørte de tur-retur oslo på en dag for å hente de siste tingene, de har også gjort om to store soverom til en mini-leilighet til meg her hjemme. Jeg hadde aldri trodd at to nakne hvite rom, kunne bli så vakre og koselige. Vi nærmer oss ferdig, og resultatet er så nydelig. Duse behagelige jordfarger, sofa, masse puter og myke pledd. Hele rommet oser av velvære. Jeg skal få tatt bilder så snart vi er helt ferdige. Det er klart at det er ikke optomalt å flytte hjem etter 5 år i Oslo, men slik er det nå og vi gjør det beste ut av det. Make the best of it er tydelig ikke bare mitt motto, men et familie motto. *smiler* 

I går unnet jeg meg selv en liten gave, nye Nikesko. Ja jeg har mange joggesko, men det er jo kun det jeg bruker. Jeg kjøpte rett og slett helt lik modell som jeg har fra før. Nike Lunarglide 5 heter de, og de er virkelig bare en drøm å både gå, jogge og løpe på. I dag var jeg ute på en liten morgentur og testet de nye medlemmene til min fine lille Nikefamilie. Foten min er fremdeles litt kranglete, så det ble kun en rolig gåtur. Solen skinner i Kr.sand og da er det en fryd å gå tur. 

Nå skal jeg pusle videre med interiør og organisering på rommene, før det blir en liten bytur for litt sosial kos med fine folk. Jeg må også innom posten, jeg har nemlig to pakker liggende der å venter på meg. Innholdet viser jeg dere selvfølgelig litt senere. Ellers er det jo lørdag og det betyr lørdagsgodt og kosekveld. Jeg kjenner at jeg har fryktelig lyst å bake i dag. Hvis noen av dere har en super oppskrift på noe skikkelig lørdagsdigg så legg gjerne igjen oppskrift i kommentarfeltet. Jeg liker så godt når vi kan dele oppskrifter og tips med hverandre. 

Ha en deilig lørdag skjønne dere. Nyt helgen og kos dere

 

Smiiiiil Maren


7 kommentarer

Siste innlegg