Nyheter fra Individu

I dag har jeg vært ute og testet mine to nye favoritter fra Individu. Jeg har lenge vært på jakt etter en teknisk, lett og god løpejakke i et kult design, det fant jeg i denne utrolig kule jakken fra 2XU. Den har en super passform, og veier virkelig ingenting. Den er lett insvingt og det gir den et feminint preg. Den har flere reflekser og en genial lomme bak som har god plass til både nøkler, bankkort, kort til treningssentert osv. 

Skins har jeg vært på jakt etter lenge, men slitt med å finne de, da jeg var veldig bestemt på akkurat hvilken type jeg ville ha. Jeg har testet mange ulike kompresjonstights men ikke funnet noen som jeg føler sitter 100% og faktisk gir meg fordeler når jeg trener. Individu har Skins A400  på lager, og jeg er nå en lykkelig eier av den. Jeg testet den ut i dag, og vet dere hva – jeg føler meg som catwoman. Haha. Tightsen gir en helt vanvittig bevegelsesfrihet, og det er nesten skremmende hvor behagelig den sitter på, man føler nesten at man går uten bukse på. *ler* 

Det er mye treningstøy som er gøy, fargerikt, fresht og søtt, men det er desverre ikke like mye som er teknisk bra, har et gjennomtenkt og smart dedign og gir treningen din et løft – det kan jeg garantere at disse to produktene gjør. Jeg kan ikke si annet enn å oppfordre dere til å teste ut selv, du vil kjenne forskjellen og straks forstå hva jeg snakker om.

Tightsen finnes HER og jakken HER.

 

Individu kjører nå en KONKURRANSE hvor premien er et gavekort på 1000kr. Alt dere trenger å gjøre for å delta:

  • Like Individu på facebook HER
  • Legge igjen eposten din i kommentarfeltet på dette innlegget

 

 

Smiiiil Maren

sponsede produkter

112 kommentarer

Siste innlegg