Feberfri og lykkelig

Endelig har feberen sluppet taket og jeg er tilbake i skiløypa. En drøy time suste jeg rundt i lysløypa her på Hovden. Det føles fantastisk å bevege kroppen igjen etter tre døgn uten fysisk aktivitet! Jeg er ikke skapt for å sitte så mye i ro, og det har virkelig vært en utfordring. Nå er jeg feberfri og kan nyte sola og de herlige løypene sammen med de andre. Jiihuu!

Det ble som sagt kun 1 time tur, jeg tenker at det er smart å ikke presse kroppen for hardt for tidlig. Resten av denne deilige dagen skal brukes til kun koselige ting. Det er jo påskeaften – obligatorisk kosedag! Jeg har ansvaret for påskeeggene i år og jeg har brukt mye tid på å tenke ut hva alle skal få i egget sitt slik at det blir helt perfekt for hver og en. Jeg har stilt spørsmål og drevet godis-favoritt-spionasje hele uken og nå tror jeg at jeg har funnet alles favoritter. Hihi. Det er gøy å være påskehare;)

Nå er rundstykker i ovnen og vi skal kose oss med en deilig lunsj straks. Etterpå blir det afterski og vaffelkos i solsteken. Dette påskelivet altså, jeg liker det;)

Jeg ønsker dere en fantastisk påskeaften:)

Smiiiil Maren

4 kommentarer

Siste innlegg