Topptur og biffmiddag

I dag overvurderte jeg min egen fysiske form, og gikk rett og slett litt tom på dagens skitur. Vi valgte en ny løype i dag, som ingen oss hadde gått på over ti år (!!) Altså ingen husket helt hvordan løypen var, men vi mente å huske noe om tøffe motbakker og heftig bratt utforkjøring på vei ned. Vi puttet en kvikklunsj, et par epler og litt vann i sekken og dro i vei. Hadde vi bare visst hva vi gikk til! iPhone ble dagens kamera, så kvaliteten er deretter, jeg håper likevel dere får en liten følelse av hva jeg har opplevd her på Hovden i dag:)

Tøffe motbakker må være dagens største underdrivelse – vi klatret opp, det vil si, fiskeben i over 1 time. Svetten silte, og jeg som gikk med pulsklokken på kunne registrere kraftig pulsøkninger opp mot maks flere ganger. Puh!! Nedfarten var drit skummel, rett og slett. Det gikk rett ned, og jeg var faktisk redd på et tidspunkt. Når det er sagt så er det viktig å få med hva man får hvis man er så gal å driste seg opp på slike toppturer. Da får du nemlig en naturopplevelse uten sidestykke. Jeg har ikke ord for hvor mektig og vakkert det er å nå toppen av et enormt fjell og ser utover. Du føler du står på verdens tak! Mestringsfølelsen etter å ha karret seg helt opp er magisk.

Ja vi burde hatt med mer mat, mer drikke og vi burde visst litt bedre hva vi bega oss ut på. Vi gikk tom alle mann, og det tok et par timer før noen av oss kom helt til oss selv igjen etter vi kom hjem. Nå har jeg tatt en lang god dusj og badstue. Laget og spist et nydelig biffmåltid.

På menyen stod det Biff, stekt tomat, sopp og løk. Dampet brokkoli. Ovnsbakt potet med rømme og mais. Nydelig rødvin føltes velfortjent etter dagens innsats.

Formen er nesten helt fin, men litt redusert er jeg. Så planen nå er å ta med meg rødvinsglasset og krype opp under pleddet, med krim på tv og fine folk rundt meg:)

Hvordan er det med dere kjære lesere?

Smiiiil Maren

10 kommentarer

Siste innlegg