Søndagshygge!

Det er så godt med helg! Det er bare synd at den går så alt for fort. Denne helgen har jeg virkelig bare kost meg. God mat, god drikke, herlige mennekser, gode treningsøkter, sovet lenge, koselige cafebesøk og masse sosialhygge. Jeg skulle gitt så mye for et par dager til med helg. Nå skal jeg jo faktisk bare ha en arbeidsdag her i Oslo, før jeg drar til sørlandet for et spennende lite oppdrag. Jeg skal oppdatere på hva dette er når jeg reiser, jeg lover!

I natt har jeg sovet i godt over ti timer, no som resulterte i en uthvilt og energisk kropp i dag morges. Jeg fant ut at det måtte utnyttes og tok en liten tur ut på Magnat. 45 minutter på woodway-tredemøllen gav en herlig kickstart på denne søndagen. Det ble en svett økt, og beina var litt tunge, men med ny musikk på spotify gikk det overraskende bra.

Nå skal jeg bruke resten av ettermiddagen på Cafe sammen med søte Isabell. Jeg elsker slike søndager, hvor man sitter på cafe i timesvis og bare slapper av og nyter livet. Vi sitter på koselige Bolivar, en cafe jeg var stamgjest på den tiden jeg bodde på Majorstuen. Det er en helt unik stemning her, med dempet belysning, tente lys og nydelig mat. Dette er så riktig på en søndag:)

Jeg håper dere får en deilig søndag, og koser dere sammen med noen dere er glad i;)

Smiiiil Maren

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg