Drømmedag

Dere vet jeg elsker lørdager, og denne lørdagen er helt spesielt fin! Min mamma er i Oslo, og vi har hatt den perfekte mor&datterdag! Vi startet dagen med koselig frokost, før vi tuslet avgårde i sola med retning sentrum! Jeg måtte selvfølgelig ha mamma med innom Supernature butikken, og ingen blir vel overrasket over at jeg hamstret med meg masse kålchips. Mmmm:)

Videre gikk turen innom diverse klesbutikker, og jeg har endelig fått oppdatert høstgarderoben min litt! Tro det eller ei, jeg går i andre klær enn treningsklær også, selv om det er sjeldent! Hehe. Det er en fryd å se hvor mye fine høstklær som har kommet inn i butikkene, masse fine farger og deilige myke stoffer!

Uten mat og drikke, fungerer Maren ikke! Så vi satte kursen mot fantastiske FRESKO. Jeg sa jo at jeg måtte tilbake i dag også, og slik ble det. I dag testet vi ut Mozarella Sandwich, Salmon salat, og juicene: five a day, Green detox og Hawaii ett eller annet! Alt falt i smak, og jeg bøyer meg i støvet av beundring for dette stedet! Jeg har to spennende lunsjmøter til uken, og dere kan vel tenke dere hvor jeg planlegger å gjennomføre dem? På Fresko såklart:) Jeg måtte knipse et par bilder av lunsjen vår i dag, ser det ikke fristende ut?

Nå har min skjønne mor akkurat hoppet på flytoget, og jeg ligger som et slakt på sofaen! Planen var en liten treningsøkt, men jeg kjenner at det lett utgår i dag. Denne kroppen krever hvile i dag, og siden jeg setter viktigheten av å spille på lag med egen kropp og helse høyt, så blir det totalt treningsfri i dag! Lørdag betyr kosedag, og jeg har menyen for kvelden allerede planlagt! Et par stikkord: Thaimat, hjemmelaget brownie med dream is, vanilje muffins og smågodt! Godt det kun er lørdag en gang i uken;) Jeg ser frem til en herlig kveld med god mat, god drikke og gode venner:)

Nyt lørdagskvelden hjerter!!

Smiiil Maren

20 kommentarer

Siste innlegg