Super sunne knekkebrød!!

Good morning sunshine!

Hvordan går det med dere? I dag har jeg en god gammel slager til dere. Jeg får mange tilbakemeldinger fra dere at mange synes det er vanskelig å finne et alternativ til brød, og mange synes det er vanskelig å vite hvilke knekkebrød som er ok på næringsinnhold. Mitt enkle svar da er rett å slett at du baker dem selv! Da vet du akkurat hva du får i deg, og at du får i deg det du trenger. Jeg har en super oppskrift som jeg har benyttet selv flere ganger, og som jeg virkelig vil anbefale dere å teste ut.

Denne oppskriften er nok til 2 hele stekeplater.

Rør sammen alle ingrediensene. Smør blandingen så jevn som mulig ut på bakepapir med en slikkepott og lag passende ruter med slikkepotten. Pass på at blandingen ikke blir for tykk.

Stekes med varmluft, ca 185 grader i ca 40 minutter. Det kan være lurt å åpne ovnsdøren underveis og slippe ut litt damp. Hvis ikke knekkebrødene er helt harde etter endt steketid, lar du dem bare stå lenger.

Nyt dagen, og kos dere med knekkebrødene! Jeg anbefaler proteinrikt pålegg som egg, skinke eller makrell i tomat. Sunt og godt 🙂

Maren

 

13 kommentarer

Siste innlegg