La oss snakke grillmat

Det grilles til den store gullmedalje, og jeg regner med det er flere som koser seg med grillmat om dagen. Jeg tenkte å dele litt av grillingen med dere, kanskje kan det være til inspirasjon til å velge noen sunne, fargerike og herlige alternativer på grillen. Vi griller ofte hos mine foreldre, og der er det alltid flere alternativer , slik at alle får noe de liker. 

Det er både kylling, maiskolber, grillspyd, og pølser. Noe for en hver smak. Tilbehøret er alltid svært variert, og en grønn salat er alltid et must . I tillegg er det potetsalat, kokte poteter (nydelig med smør, salt, mais og rømme på), makaronisalat, fetaost, oliven, rømme, dressinger, og godt smør. Mmmm.

På denne måten kan man velge mest salat, grønnsaker, og rent kjøtt. Eller man kan velge å kose seg litt mer med pølser, gode sauser, potetsalat og masse godt smør. Jeg liker å mikse litt, og ta litt av det meste. Litt av alt, men alt med måte, beskriver nok best mine kostholdsvalg. 

I dag blir det sannelig grillings igjen, og for å fornye oss litt er planen en spennende mangosalat, og scampi på grillen. Jeg fikk forresten et tips, etter forrige sommermat-prat, om å grille ananas og ha det i en salat. Det høres jo spennende og veldig godt ut! Det må uten tvil testes ut. 

Del gjerne dine grill-favoritter med meg i kommentarfeltet. Det er spesielt gøy hvis du har noen litt nye og annerledes tips å dele <3

 

Smiiil, Maren

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg