God morgen fra hotellfrokosten i Oslo. Har dere en fin star på fredagen? Jeg kan overhode ikke klage, jeg har nettop kost meg med 3 runder i frokostbuffeten og nyter i skrivende stund kaffekopp nummer 3. Hotellivet altså – det er er godt liv. Noe annet som er utrolig godt, og som jeg tenkte tipse dere om i dag er matvafler. Sunne søte vafler har jeg allerede delt oppskrift på, og de ble stor suksess. Med små justeringer kan de samme vaflene være like sunne, og tar man bort det søte passer de perfekt som wrap / lompe / brødskive. Vafler med pålegg er helt nydelig, og det beste er at de blir ikke tørre og kjipe av å ligge i veska frem til lunsj. Smart ikke sant?
Oppskrift:
- 100g havremel
- 50g speltmel
- 1 ss bakepulver
- 4 egg
- Et dryss havsalt
- 1- 1,5 dl lett melk
- 150g kesam
- 1 ss smeltet smør
Slik gjør du:
Bland alt sammen i en bolle, og rør til en jevn og fin røre. La røren sette seg litt, ca 30 minutter, rør godt igjen og stek vaflene i vaffeljern. La dem avkjøle på rist, og finn så frem det pålegget du foretrekker. Jeg hadde ost, skinke og salat på mine. Enkelt, sunt og godt.
Nå skal jeg hente meg litt frukt, som en finfin avslutning på denne hotellfrokosten. Så er det bare å komme seg avgårde til Nydalen, og tidenes bloggdag med spennende foredrag og sosialt med fine bloggkolleger.
Ha en herlig fredag<3
Smiiiil, Maren
Det så utrolig godt ut, ha en herlig fredag du også 😀
Kan man lage en vegansk versjon av dissa ? 🙂 ha en herlig helg!
Anonym: Det kan du prøve på, jeg har ikke noe oppskrift på det dessverre <3
Hvor mange vafler blir det? 😊
Anonym: Ca 10, kommer an på hvor tykke du lager dem, hvilket vaffeljern osv. Men ca 10:)
Så lekkkert
Hvor er den knallfine hvite toppen du hadde på deg på snap i går kjøpt? 😍
Marte: Den har jeg lånt av en venninne. Men mener den er fra Kappahl <3
Hei! Har du ca kaloriinnhold i en vaffel? Ser kjempegodt ut!
Josefine: Nei det har jeg dessverre ikke. 🙂