Bytt ut brød med vafler

God morgen fra hotellfrokosten i Oslo. Har dere en fin star på fredagen? Jeg kan overhode ikke klage, jeg har nettop kost meg med 3 runder i frokostbuffeten og nyter i skrivende stund kaffekopp nummer 3. Hotellivet altså – det er er godt liv. Noe annet som er utrolig godt, og som jeg tenkte tipse dere om i dag er matvafler. Sunne søte vafler har jeg allerede delt oppskrift på, og de ble stor suksess. Med små justeringer kan de samme vaflene være like sunne, og tar man bort det søte passer de perfekt som wrap / lompe / brødskive. Vafler med pålegg er helt nydelig, og det beste er at de blir ikke tørre og kjipe av å ligge i veska frem til lunsj. Smart ikke sant? 

Oppskrift: 

  • 100g havremel 
  • 50g speltmel
  • 1 ss bakepulver 
  • 4 egg
  • Et dryss havsalt 
  • 1- 1,5 dl lett melk
  • 150g kesam
  • 1 ss smeltet smør 

Slik gjør du: 

Bland alt sammen i en bolle, og rør til en jevn og fin røre. La røren sette seg litt, ca 30 minutter, rør godt igjen og stek vaflene i vaffeljern. La dem avkjøle på rist, og finn så frem det pålegget du foretrekker. Jeg hadde ost, skinke og salat på mine. Enkelt, sunt og godt. 

Nå skal jeg hente meg litt frukt, som en finfin avslutning på denne hotellfrokosten. Så er det bare å komme seg avgårde til Nydalen, og tidenes bloggdag med spennende foredrag og sosialt med fine bloggkolleger.

Ha en herlig fredag<3 

 

Smiiiil, Maren 

 

10 kommentarer

Siste innlegg