18 ting jeg vil gjøre i 2018

Et nytt år er i gang, og jeg har tenkt litt over hva jeg har lyst å gjøre i 2018. Dette er ikke akkurat nyttårsforsetter , men ønsker for det nye året. La oss ta en titt på mine 18 punkter: 

1. Reise! Flere destinasjoner står på ønskelisten. Både  Mexico, Bali, Dubai, New York, Barcelona, Marrakesh, Zanzibar og Santorini står på listen. Jeg får garantert ikke besøkt alle i år, men klarer jeg to av dem skal jeg si meg veldig fornøyd. Jeg ønsker meg tilbake til både Barcelona, Frankrike og Thailand, selv om jeg besøkte alle disse tre stedene i fjor. Jeg forelsket meg helt i Barcelona, Frankrike vil alltid ligge nært mitt hjerte med alle de gode minne derfra, og Thailand er det perfekte reisemål når Norge blir for surt og kaldt. 

2. Jeg hadde så lyst å reise på juleshopping, og sikre julestemningen i London eller en annen storby. Det fikk jeg ikke gjort i fjor, så i år står det høyt på listen

3. Jentetur på hytta på fjellet. Jeg har hytte på Hovden, og har så lyst å få brukt den mer. I 2018 skal vi få til flere turer opp dit. 

4. Male leiligheten i helt nye, spennende farger. Jeg trenger et helt nytt uttrykk i leiligheten, og de første planene er allerede lagt. Dette blir veldig annerledes, men jeg tror det blir kult. Et par hint: Noe skal bygges, noe skal rives, noe skal males, og det vil bli en ny romfordeling. 

5. Jeg har 2 treningsreiser på planen, som er mine egne turer. Men jeg har så lyst å reise på flere, hvor jeg bare er deltager og ikke arrangør. Treningsreise er virkelig det beste som finnes. 

6. Vandretur til Trolltunga

7. Jentetur til København. Min beste venninne bor i Køben, og jeg gleder meg til mange turer til henne i løpet av året. 

8. Jeg har så lyst å dra til Nord Norge. Lofoten står øverst på lista. Jeg har aldri sett noe så vakkert som de bildene jeg har sett fra naturen i Nord Norge. Kamera mitt og meg MÅ oppleve dette. 

9. Fotokurs – jeg elsker foto, men det er så utrolig mye jeg ikke kan. I 2018 har jeg lyst å ta et kurs, og bli flinkere. 

10. Jeg har så lyst å teste Via Ferrata. Vi har en slik rute ikke så langt unna Kristiansand, og jeg SÅ lyst å dra i løpet av 2018. Har noen av dere teste Via Ferrata? 

11. Nytt sminkekurs med flinkeste Dajana. Jeg har vært en gang før, men jeg har så mye mer å lære. Dajana er så flink, og verdens fineste person. Er du like håpløs som meg på makeup, så finnes det håp. Denne dama er en kunstner med makeup. 

12. Gjennomføre flere hinderløp. Strongmanrun står øverst på listen, men jeg tenker også litt på Toughest og X-run. Skummelt, utfordrende og gøy. Er det flere som skal? 

13. Jeg leker litt med tanken på mer utdannelse, i retningen av helse, rehabilitering , og livsstilsendring. Det er dette jeg vil jobbe med til slutt, en kombinasjon av sykepleie, og livsstilsendring. Jeg har også så mye mer jeg har lyst å lære mer om. Graviditet og trening / ernæring, psykisk helse og fysisk aktivitet, og flere felt innenfor ernæring jeg har lyst å lære mer om. Kanskje er 2018 året jeg ser litt nærmere på dette. 

14. Vlogging. Jeg tør nesten ikke skrive det, for dette var et mål i 2017 også – og jeg klarte det ikke. Det er en sperre for meg å snakke på film, men det føler jeg at jeg begynner å komme meg over. No shame – kjør på! Det største problemet er det tekniske, og der er det kun meg selv som må ta ansvar og skjerpe meg. Jeg trenger et mindre og lettere kamera, og jeg trenger å sette meg ned og lære meg klipping og redigering. That´s it! I 2018 SKAL jeg klare det. 

15. Jobbe tettere med samarbeidspartnerne mine, og gjøre mer spennende sammen med dem. 

16. Holde på gode rutiner både på kosthold og trening. Nå starter jeg året med en sykdom, og har ikke kommet i gang med noe som helst. Så snart jeg er frisk skal jeg tilbake i gode rutiner, og holde på dem. 

17. Jobbe strukturert og bra med bloggen, levere innhold av kvalitet – både når det gjelder tekst og bilder. Dette er viktig for meg! Jeg føler meg så utrolig heldig som får lov å ha blogging som jobb, og skal skulle det bare mangle at det settes høye krav til innhold. 

18. Være mer sosial, og spontan. Jeg har mine øyeblikk hvor jeg glimter til med spontane ting. I 2017 ble det spontanreise både til Frankrike og Barcelona,og det var så gøy.  Sånn til vanlig er jeg veldig lite spontan, og faktisk ikke så voldsomt sosial heller. Så det håper jeg å få utfordret litt i dette nye, fine året. 

 

Dette var mine 18 ting for 2018. Nå har jeg veldig lyst å høre om dere har noen ting dere har lyst å jobbe med, gjøre eller utfordre dere på i det nye året? Kanskje har vi noen av de samme tingene? Del gjerne dine tanker om dette i kommentarfeltet<3 

 

Smiiil, Maren 

 

26 kommentarer
    1. Så herlig. Jeg kunne lett ha sagt mange av de samme som deg. Mere ferie i Norge og spesielt oppleve Lofoten. Og reise på noen utenlandsturer.
      Klem

    2. Fotokurs og Lofoten høres begge deler veldig gøy ut, og så et par utenlandsturer og så en treningsreise og litt struktur på trening og mer sunn mat – jo du skriver nok i stor grad om mine mål også 😊- for i tillegg tenker jeg at jeg skal bli litt flinkere både til å gå på spontant besøk og til å invitere gjester hjem til meg (iallefall x 1 pr måned) men i tillegg skal jeg bli flinkere til å gjøre ingenting 😊😊
      Så gøy at mange mål også oppleves som mine mål 🙂

    3. Så mange fine mål!
      Angående punkt 14: Jeg forstår så altfor godt at det kan føles kleint med video av seg selv! Der er jeg helt lik deg.. Men bare så du vet det så er det utrolig motiverende med videoer for oss leserne 🙂
      Stå på når du er helt frisk, frem til da: God bedring!

    4. Trening og psykisk helse her SÅ spennande tema! Har periodevis hatt ymse psykiske utfordringar sjølv, og kan med handa på hjartet seie at eg alltid føler meg lettare og betre etter ei treningsøkt. Helst ein joggetur ute! Det er så fascinerande og deilig. Utfordringa er sjølvsagt å kome seg ut når ein ikkje heilt har dagen 😉 JA til meir kunnskap om dette 😀

    5. Så mange fine og gøyale mål! Jeg skal legge til noen flere på min liste også:-)
      Jeg har prøvd Via Ferrata i Loen og det var en helt fantastisk fin opplevelse! Luftig, høyt, utfordrende og innmari kult med hengebroer og liner til å balansere mellom fjellsidene på! Anbefales på det sterkeste. Loen er også et veldig fint sted å telte!
      Lofoten er Nordens Hawaii (som jeg kaller det)! – jeg var der i 2014 og det var så utrolig vakkert – håper du får til en tur i år!

    6. Mange spennende planer du har her. Må si at mange av de er mine mål for 2018 og! Blant annet en tur på trolltunga, prøve Via ferrata, reise til Lofoten, gå på fotokurs og ikke minst være med på hinderløp. I 2018 har jeg allerede meldt meg på Villmann Hillclimb, the Beast, X run, Strongmanrun og må nok være med på toughest og Trolljegerprøven også. Tror 2018 blir et bra år 😁

    7. JAAAA Maren!! Ja til vlogging!!!! Du er så herlig at se på og man kan ikke undgå at blive motiveret!

    8. Frida: Jeg skal maile Ving i morgen å høre hvordan vi ligger ann. Det var rimelig godt fullt opp for et par uker siden, men jeg tror det er noen ledige plasser. Hjertelig velkommen med oss på tur<3

    9. Ville styrt unna trolltunga!
      Her går man i kø gjennom hele turen.Når man kommer til toppen må man gjerne vente i lengre tid for å komme frem til det berømte utsiktspunktet.
      Jeg synes turen er bare stressende.
      Jeg ville heller gått i Aurlandsdalen,slått opp telt og gått i ro & fred😀

    10. Men har ikke du akkurat fått sponset oppussing av leiligheten din? Eller blander jeg deg med noen andre nå?

    11. Anonym: Sponset oppussing? Den var ny for meg 🙂 hehe. Ingenting var sponset. Det er over et år siden, og siden den tid er det så mange som malte veggene sorte, at nå ønsker jeg noe helt nytt 🙂

    12. Vedr. utdanning: Kjenner du til master i Folkehelsevitenskap og master i Klinisk helsevitenskap på UIA? Jeg kom over de ifjor og søkte på de, men startet istedet en master i hjembyen min. Men de ser interessante ut og kan kanskje gi faglig påfyll i den retningen du nevner, hvis du ønsker å ta en master. Ville bare tipse 🙂

    13. Christine: Aha, takk for at du gjorde meg oppmerksom på det. Får enten velge et veldig upopulært tidspunkt, eller som du sier, et annet sted som sikkert er vel så fint, men litt mindre kjent :):)

    14. Man går så absolutt ikke i kø til trolltunga. Mine venninner og jeg gikk 24 juni i fjor. Da var det turister ja. Men veldig få vil jeg si. Det lå fortsatt snø igjen enkelte steder så ha på gode fjellstøvler uansett tidlig eller sent i sesongen.
      Vi gikk fra bunn kl 06.15 og var fremme på selve tunga 5 timer senere etter noen små pauser (de er viktige) dette er en fysisk og psykisk krevende tur.
      Vi hadde maks 5 min i bilde kø. Men det vil jeg si det er verdt. Å du burde absolutt ta turen. 😀

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg