Fløyelsmyk frokostgrøt

Creamy oats & vanilla latte 

Jeg er et periodemenneske på matfronten. Nå har jeg spist meieriprodukter med frukt, nøtter og bær i en lang periode, og har akkurat beveget meg tilbake til havregrøten. Grunnen til det er rett og slett fordi jeg fant ut en ny og helt fantastisk måte å lage grøten min på. Hvorfor bruke havregryn, når du kan bruke havremel og få en fløyelsmyk og nydelig grøt. Havremel selges på vanlig matbutikk, og jeg anbefaler dere å teste det ut. 

Havregrøt i seg selv er jo veldig enkelt å lage, men havregrøt på havremel er om mulig enda enklere. Jeg tar rett og slett bare ønsket mengde mel i en bolle, tilsetter en liten scoop vanilje protein, og heller kokende vann over. Rører godt rundt og vips er grøten ferdig. Toppingen varierer jeg, alt fra ulike typer sukkerfri sirup til friske bær og hakkede mandler. I går ble det kokos-sirup og koskosmasse. Mmmmm. Kaffen er en fast morgenkos, og hvordan jeg lager den kan lesere lese HER. 

Håper dere får en nydelig fredag, og en riktig god helg. Min plan er først litt jobbings på kontoret, etterfulgt av et par PTkunder, før jeg skal trene selv. I kveld blir det middag og fredagshygge med en god venninne. 

Hva er din plan for fredagen? 

 

Smiiiiil Maren 

 

15 kommentarer
    1. Dette er jo revolusjonerende <3 Skal prøves med en gang, både til meg og tulla <3 Ha en topp dag vennen!

    2. Grøt laget på havremel er veldig godt, men jeg syns grøten blir enda bedre om man tar 50/50 havregryn og havremel. Ellers er det godt å bløtlegge store havregryn i kjøleskapet over natta, da blir grøten magisk. Byggrynsgrøt er også veldig godt 🙂 Mulighetene er mange 🙂

    3. Utfordrer deg til å forsøke Strong by Zumba. Det er ikke samme som zumba, men mye bedre. Jeg forsøkte det her om dagen og elsket det. Er vant til trening og variert trening med dette var noe helt annet 💪😎

    4. Tips: mye billigere å kjøpe vanlige havregryn og male selv til mel. Gjør man enkelt i blender eller lignende 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg