Årskavalkade 2016

A year to remember <3 

Jeg satt å tenkte på om jeg skulle lage et innlegg i år, som i fjor, med høydepunktene for året som har gått. Jeg begynte å se litt tilbake i arkivet, og oppdaget at det har skjedd så enormt mye i 2016 at det holder til en liten årskavalkade. Så velkommen på en liten reise gjennom mitt 2016. Et år som har bydd på mye gøy, mye spennende, en god porsjon utfordringer, masse latter, en sjelden tåre og enormt mange gode minner. Størst av alt var uten tvil det å bli tante til en vakker liten prins i mars, gå fra å være en til å bli to i februar, og alt det fantastisk fine det fører med seg i månedene som fulgte, oppleve Asia for første gang, og levere bacheloroppgaven og dermed endelig være ferdig utdannet sykepleier i mai. På tampen av året ble det endelig klart at jeg skal arrangere min egen treningsreise i juni 2017. I tilegg har året bydd på en hel haug av nye beskjentskaper, flere spennende Conventions, fagsamlinger og kurs, og ikke minst et par fine reiser. Masse herlig familietid, mye sosialhygge med venner og en hel haug av både gode og dårlige treningsøkter. 2016 har gitt meg bøttevis med smil, masse masse energi og en hel haug av feel-goood. Innimellom har det også vært dager som har vært tunge, og vanskelige. Som beskrevet over har mange nye, fine mennesker kommet inn i livet mitt, men noen har også forsvunnet bort… Livet er sammensatt, og man opplever mye i løpet av et år. Her er mitt 2016 med alle høydepunkt måned for måned. Enjoy!

Januar: Starten av året bød på et spennende TRX kurs i Oslo, og hjemmeeksamen i sykepleie med en helt magisk gjeng. Vi jobbet utrolig godt sammen, og aldri har jeg ledd så mye gjennom et gruppesamarbeid før. Karakteren ble god, og det var så stas at det faktisk må nevnes som et høydepunkt. Jeg hadde også min aller første poledance erfaring. Det var veldig annerledes enn jeg hadde trodd. Poledance er nemlig helt hinsides tungt og krevende, men også utrolig gøy. I slutten av måneden var jeg i Oslo på Vixen Blog Awards. (jeg er så heldig å være nominert i år igjen, noe som er helt ubeskrivelig stas, har du 10 sekunder til overs så hadde jeg blitt uendelig glad for en stemme til Fitliving HER.) Januar bød også på flere gode løpeturer ute, i kaldt friskt vær. 

Februar: I begynnelsen av februar ble sivilstatus endret, og vips ble en til to <3 I februar hadde jeg et samarbeid med vakre og dyktige Melina Meyer Magulas ift løping. Hun besvarte bøttevis med løpespørsmål fra dere lesere i hele seks ulike innlegg på bloggen. Februar var også en god måned for utendørstrening, med masse fine turer ute i frisk luft. 

Mars: Mars er en måned som skiller seg ut på flere måter. I mars 2016 skjedde det flere store høydepunkt. Jeg fikk oppleve Thailand for aller første gang, og den turen kommer jeg aldri til å glemme. Jeg var på treningsreise til Phuket, og hadde 11 helt magiske dager. Jeg ble også tante for andre gang, denne gangen til en helt vidunderlig liten gutt. Mars bød også på Påskeferie på fjellet med både kjæreste og familien min på hyttetur sammen. Jeg ble også hekta på klatring, og hadde flere morsomme, lærerike og litt frustrerende dager på klatrehuset Samsen. 

April: Bursdagsmåned med masse oppmerksomhet og fine feiringer. Stor stas! Jeg fikk også testet orientering for første gang, og hadde noen gode turer ute i skogen for å finne poster. En fantastisk måte å være i aktivitet på, og for min del var det utrolig gøy å lære seg å lese kart. Dette skal jeg uten tvil gjøre mer av i 2017.

Mai: Mai måned bød på klessalg med søralndsbloggerne. En herlig dag med masse latter, og en haug av fine møter med dere lesere. Jeg gleder meg stort til neste gang. Månedes aller aller største happening var uten tvil 16 mai, da fullførte jeg bacheloroppgaven min sammen med min nydelige bachelorpartner Charlotte. Vi satt på en cafe og sendte den inn sammen, og i det vi lastet opp oppgaven lo og gråt vi om hverandre. Månedsvis med knall hard jobbing resulterte i en solid oppgave om temaet “fysisk aktivitet i behandling av kreftpasienter.” En oppgave som fikk en svært god karakter, og vips var vi ferdig utdannede sykepleiere. 17 mai var en fin dag, jeg storkoste meg frem til klokken 18, da sa kroppen stopp etter ukesvis med bachelorstress. Resten av dagen ble liggende i sengen, helt utslitt. Men jeg fikk i det minste spist is, hatt på bunaden, ropt hurra og svingt med flagget. Resten av mai inneholdt flere fine turer ute, flere av turene med pølsegrilling på bål og hygge ute i frisk luft. 

Juni: Sommer i ankomst, og jeg kicket sommeren i gang med familien på den franske riviera. En tur og ikke minst en måned med masse masse ferietrening. Jeg kjørte polar-spørsmålsrunde hvor Polar besvarte alle lesernes spørsmål de måtte ha relatert til dette med pulsklokker, målinger, innstillinger osv osv. Enormt med engasjement fra dere gav flere utrolig lærerike og gode innlegg. Juni inneholdt også et vakkert bryllup og en fin dåp til min lille nevø. Jeg var på bondegård besøk og et helt utrolig morsomt bloggevent i Oslo med tidenes jentegjeng og Petter Northug. Kanskje en av de gøyeste månedene i hele år. 

Juli: i juli er det kun et ord som lyser opp og det er PALMESUS. Adri noensinne har jeg hatt en så gøy helg. To dager fullspekket med bra folk, bra musikk, helt elektrisk stemning og så mye feel-good at jeg sliter med å finne ord. Jeg tror rett og slett Palmesus må oppleves for å forstå hvor bra det er. Jeg teller ned dager til neste år, fy søren så gøy. Resten av juli var fylt med utallige båtturer og kvalitetstid i skjærgården. Sup & stup i Lillesand var også en utrolig gøy greie. Det var også flere deilige lunsjer ute i sola, og masse sosial hygge med gode venner. Samtidig fikk jeg en solid dump i treningsmotivasjonen når det gjaldt styrketrening, og det skulle ta ukesvis, ja faktisk måneder før treningslysten kom ordentlig tilbake igjen. Det er litt kjipt når man skriver en treningsblogg, men jeg skrev ærlig om det, og det viste seg at mange kjente på det samme. 

August: I august var det flere artige ting som skjedde, høydepunktene var uten tvil AFPT-Convention i Oslo med dyktige forelesere fra hele verden. En enormt lærerik helg. Jeg hadde også en weekend i København på besøk hos en av mine beste venninner som bor der.En helg fylt med masse kos, og jeg ble helt forelsket i henne lille Cavapoo valp. August innehold også eventet Poolside på frognerbadet i Oslo, en gøy helg med høyt tempo, masse bra folk og god stemning. Poolside er Norges største poolparty. Duggfrisk fant også sted i august, her hjemme i Kristiansand. En super måned med masse sosialt, men fremdeles med fravær av treningsmotivasjon. 

September: I september startet jeg opp for fult som PT igjen. Listene fylte seg raskt, og jeg fikk æren av å følge opp en gjeng med fantastiske kunder. Jeg føler meg så heldig som får lov å veilede dem på reisen deres, og pushe dem til å nå mål og sprenge grenser. September var en utrolig merkelig måned ift klima. Den ene uken var det full sommer, og folk badet, et par uker senere var det på med ullgenseren. Denne måneden ble jeg hektet på Smoothie bowls, og spiste enormt mye av dette. 

Oktober: Tid for oppussing av leilighet. Prosjektet startet og varte mye mye lenger enn forventet. Oktober bød også på NIH-Convention i Oslo, en treningsfest for alle treningsinterreserte i hele Norge. Oktober er Rosa sløyfe måned, og jeg delte et nært og personlig blogginnlegg om mammaen min. Innlegget kan dere lese HER.

November: I november var leiligheten endelig ferdig med fantastisk god hjelp fra Richard Ribe og Atelier Ribe. Jeg delte før og etter bilder på bloggen. Resultatet av oppussingen kan dere se HER. Store endringer, og masse positiv feeback fra dere lesere. Veldig gøy! Ellers var det litt baking, og klargjøring av en søt liten julekalender til min kjære. Størst av alt denne måneden var uten tvil at jeg lanserte at jeg skal, sammen med Pia Seeberg, arrangere en helt egen treningsreise. Ubeskrivelig stort! Dere kan lese om det HER.

Desember: Så kom endelig julemåneden. Årets koseligste måned. I desember var jeg endelig ferdig med leiligheten, og kunne kose meg med bakedager med venninner, juleshopping og masse kos. Jeg kunne endelig fortelle dere om treningsrommet jeg holder på å lage her i leiligheten, og jeg fikk delt flere innlegg med utetrening i frisk luft. Det ble også en god del oppskrifter på julegodter, både med og uten sukker. 

Puh, dette ble litt av et innlegg. Har du lest alt, og sett på alle bildene er jeg nesten litt imponert. Jeg håper dere synes dette var et litt artig innlegg? Jeg koste meg hverfall mens jeg satt å jobbet med det. 2016 har uten tvil vært et fint år, men jeg håper likevel å toppe det i 2017. Jeg klarer ikke helt å bestemme meg for hvor jeg står på dette med nyttårsforsetter. Jeg tenker at det er positiv å gjøre seg opp noen tanker om hva du ønsker å gjøre i 2017. Det er alltid fint å ha noen mål, jeg ønsker bare ikke at de skal være så voldsomme at det kan bli en skuffelse om de ikke oppnås. Realistiske, men likevel litt hårete mål, som gjør deg gira og motivert til å jobbe mot synes jeg er det aller beste. Jeg skal bruke de neste dagene på å gjøre meg opp noen tanker om mine mål for 2017. 

Kanskje noen av dere har tenkt litt på det allerede. Hva er dine mål, ønsker eller fortsetter for 2017? 

 

Smiiiil Maren 

 

19 kommentarer
    1. Hei 🙂 Utrolig koselig innlegg og ikke minst veldig mange fine bilder. Jeg har noen spørsmål angående treningsrommet ditt.
      Jeg har selv et ekstra soverom i leiligheten min som jeg bruker som treningsrom, men har kun slynger, strikker, medisinball og hjul (vet egentlig ikke helt hva vi kaller det hjulet vi bruker på roll-out?!) fordi jeg er redd for at jeg ikke har god nok ventilasjon, og at jeg derfor skal ødelegge rommet med å trene for hardt der inne. Så mine spørsmål er derfor om du har gjort noe med gulvet, for å skåne det? Og om du har lagt inn noe ekstra ventilasjon? 🙂

    2. Så gøy å lese – virkelig koselig, så flink du har vært i 20017. Jeg har et forsett om å “gi litt mer blaffen i 2017” og ikke være så opptatt av hva alle andre synes

    3. Så gøy og fint innlegg. Stå på videre! Kjempegøy å lese bloggen din og følge deg. For 2017 håper jeg å leve litt mer. Finne på mer ting, jakte litt på kjærligheten og håpe den kommer og så har jeg et mål om å bli sprek og mer fitliving. Hehehehe.
      Anja

    4. trivelig å lese:) har fulgt deg så lenge nå, og setter stor pris på at du deler og inspirerer. Ønsker deg et godt nyttår! 🙂

    5. Spørsmål litt utenfor tema, men har tenkt å kjøpe meg nytt treningstøy nå som det er salg! Og lurte derfor på hva som er din favoritt tights? Skal brukes til trening på treningsstudio, og hovedsakelig styrketrening 🙂

    6. Vil klare en pullup innen mai! I tillegg vil jeg bruke 2017 Til å være masse ute i sunnmørsalpene, gå toppturer og masse på ski hele vinteren 😀

    7. Så gøy å se tilbake. Mitt mål for 2017 er å bruke naturen mere. Tenker å gå flere toppturer med min kjære hund. Hvordan går det forresen med hunde planenen dine? Fortsatt god jul.

    8. Anonym: Hehe kjære deg, husk at dette er høydepunktene, mellom dette så er det ufattelig mange grå hverdager som overhode ikke er spesielt innholdsrike eller spennende 🙂 Her er det trukket frem det gøyeste i hver måned, men tro meg, det er en hel haug av dager som ikke er spesielt morsomme også 🙂

    9. For ett gøy innlegg!!
      Mine mål for 2017 er å bruke naturen mer, lære mer innen trening og kose meg masse med treningen!!
      Klem

    10. Herlig innlegg !
      Til neste år hadde det vært interessant om du hadde laget et innlegg med hva du vanligvis spiser til frokost, middag osv. i løpet av ei uke! Videre synes jeg det er interessant med ulike oppskrifter, treningsøkter og dype innlegg 🙂
      Ønsker deg en riktig god jul videre, og et godt nytt år.
      Klem <3

    11. Mitt mål for 2017 er å bli ferdig med et musikk album jeg nesten har brukt 3 år på utenom min fulltidsjobb plus. Sette ny løpsrekord på et løp jeg skal være med på til våren. Om jeg ikke klarer det gjør det ingenting. Det gøyeste er å delta på det løpet 😎
      Har ingen nyttårsfortsett men har mange ønsker for det nye året 😉
      Synes bloggen din blir bedre og bedre 😊 Keep up the good work 💪

    12. Ser ut som du har hatt et bra år:)
      Jeg skal følge et ordentlig treningsprogram fra januar av, som kjæresten min har laget. Jeg skal bli mer eksplosiv og sterkere, derfor har han laget ordentlig periodisering av øktene, så det blir spennende! Blant annet klare @60kg i benkprrss, @100kg i knebøy og @130kg i markløft. Og naile alle eksamener, haha

    13. Så gøy med årskavalkade! Jeg har ikke bestemt meg helt for verken nyttårsforsetter eller treningsmål for 2017, men å bli flinkere til å spare til leilighet pluss å opprettholde kontinuiteten med treningen burde absolutt bli prioritert 🙂

    14. Så kjekt innlegg!! Du er så flink, Maren! Og jeg må bare kommentere de nydelige øyene dine <3 Måtte du få et fantastisk 2017 -jeg gleder meg til å følge deg videre!! Klem fast leser

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg