Min handlepose

Min handlepose er et innlegg flere av dere har etterspurt, og det synes jeg er så gøy. Nå er det evigheter siden sist jeg delte handleposen min, så nå følte jeg det var på tide. Handleposen min er i grunn alltid ganske lik, og inneholder proteinkilder, fettkilder og kabonydratkilder. Denne posen er ikke komplett, da jeg hadde en del i kjøleskap og kjøkkenskap fra før av. 



Mine favoritt proteinerkilder er kylling, egg, meieriprodukter og karbonadedeig. Fettkilder er helst fet fisk, slik som laks, usaltede nøtter, avokado og fetaost ( kanskje ikke den mest foretrukne kilden til fett, men det er så fantastisk godt ). Når det gjelder karbohydrater varierer jeg mellom grovt brød, havregryn, lomper, potet/søtpotet, ris, frukt og bær.  Ellers er det alltid mye salat og grønnsaker i min handlepose, og selvom dette strengt tatt regnes som en kabohydratkilde så bruker jeg aldri grønnsaker som eneste kilde til karb. 




Håper dere liker at handleposen er tilbake, og at den kan gi inspirasjon til et fargerikt og variert hverdagskosthold. Jeg synes det er veldig gøy når dere forteller om dere selv, deres rutiner og deres favoritter. Så del mer enn gjerne dine beste kilder til de ulike makronutrientene ( karbohydrater, fett og protein ) i kommentarfeltet. 

Ha en herlig tirsdag dere

 

Smiiiil Maren 

19 kommentarer
    1. Bruker du vanlig ris? for eksempel sånn stor pose med first price jasminris? eller bruker du litt ekstra penger på fullkorn eller andre varianter? ha en fin dag ☀️

    2. Så herlig med slike inspirerende innlegg!
      Kan jeg spørre hvor mange frukt du ca. spiser på en dag?
      Klem 😀

    3. Er det neon grunn til at du ikke har valgt speltlomper? 🙂
      Vet du forresten hvor mange kalorier en speltlompe består av? Jeg regnet det ut forgie gang jeg kjøpte skjønner du, og kom frem til 20(!) kalorier per lompe! Men idag kjøpte jeg på nytt (samme pakke fra buer) og nå kom jeg frem til 65 kalorier per lompe! Det spiller ikke så veldig stor rolle for meg egentlig, men liker å vite hva jeg får i meg 🙂
      Min frokost er inspirert av deg og består nesten hver dag av marenskåla! cottage cheese, blåbær/vanilje yoghurt, banan og nøttifrutti! 😀
      De dagene jeg vik variere lager jeg ofte eggerøre og har på knekkebrød med avakado og spekeskinke, himmelsk!
      noe annet jeg elsker å lage og virkelig anbefaler er å lage toast av speltlomper!
      Speltlompe, ost, skinke/kyllingpålegg, ketsjup og piffi i toastjernet – Fantastisk!
      Ha en fin dag 🙂

    4. Anonym: Jeg synes vanlig ost smelter mye bedre enn lett ost. Bruker dem litt om hverandre egentlig, men alltid vanlig på omletter, ostesmørbrød eller lompepizza 🙂

    5. Spiser noe innen paleo/lavkarbo.
      Av fett bruker jeg oliveolje, avokado, kokosfett/-melk, nøtter, frø, smør og det naturlig fettet i kjøtt/fisk mm.
      Av proteiner forsøker jeg å variere mellom ulike typer fisk, svin, okse, kalkun, kylling, reker.
      Karbohydratene får jeg hovedsakelig fra grønnsaker, bær, samt noe søtpotet og litt frukt iblant

    6. Æ SPURTE KOR DU KJØPT DEN FUCKINGS KOPP SOM STÅR MED BOKSTAV M? ER DET SÅÅ FUCKINGS VANSKELIG Å SVAR PÅ? FOR EN FUCKING BIMBO SIER Æ BARE

    7. Hei!
      Så kjekt å se handleposen igjen 🙂
      Favoritten her for tiden er havregryn med sjokolademelk og banan til frokost – NAM! 🙂

    8. Er du fremdeles fan og spiser questbarer I ny og ne? Hører aldri du snakker noe særlig om det lengre xD savner en questbar update haha <3

    9. Dagens middag var laks og ovnsbakte poteter med en digg salat <3
      dagens tips må være noe nytt jeg prøvde med potetene, skrelte dem og kuttet dem i tynne skiver før jeg marinerte dem i en pose med olje, salt, pepper og paprika-krydder, spredde dem utover et bakebrett og stekte dem i ovnen, supergodt 😀

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg