Dette vil jeg bli flinkere til i 2016

God morgen. Jeg har ikke delt noen nyttårsmål med dere, men jeg kom akkurat på en ting jeg skal skrive på den listen – bli flinkere til å sitte ned med en kopp te eller kaffe, og lese magasiner. Jeg sitter her nå, med en bunke blader jeg kjøpte før jul for å kose meg med i ferien. Nå er vi på siste fridag, og jeg har enda ikke åpent et eneste blad. Hehe. I dag skal jeg altså kose meg med dem, og da passet det jo perfekt at ShapeUp dumpet ned i postkassen. 



I årets første ShapeUp utgave er jeg så heldig å få lov å bidra med et Kettlebell-prorgam. Programmet trener hele kroppen, og jeg har selv kjørt programmet flere ganger. Jeg liker det veldig godt, og jeg håper dere også vil like det. Jeg skal lage et eget innlegg på kettlebell, men enn så lenge så er det bare å sjekke ut ShapeUp for detaljert beskrivelse av alle øvelsene i programmet, samt bilder av utførelse. Smellvakre Christina Vukicevic pryder forsiden, og bare det i seg selv er grunn nok til å skaffe seg bladet, for en sprek og inspirerende dame.



I dag skal jeg bruke morgenen på litt jobb med bilder og blogg. Jeg har så lyst å lære meg mer om foto, både bli flinkere til å ta bilder, men også å redigere dem. Der har vi sannelig enda et nyttårsmål gitt. Jeg har prøvd å se på filmer på youtube og finne ut av det, men jeg ser for meg at det beste er å melde meg på et fotokurs nå på nyåret. Har noen av dere noen erfaringer med slike kurs? Jeg bruker Canon-kamera, er det da smart å ta kurs via Canon eller har det ikke noe å si?

Jeg liker så godt når vi kan kommunisere på denne måten, jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har spurt dere lesere om noe via bloggen, og fått så mange hjelpsomme svar. Jeg er spent på om noen av dere vet noe om dette.

Smiiiiil Maren

 

5 kommentarer
    1. Et fornuftig mål – å gjøre mer av “ingenting”
      Når det gjelder foto kan jeg dessverre ikke hjelpe
      Ha en fin søndag

    2. Helt ærlig, så synes jeg du er flink til å ta bildet – med fotokurs er nok lurt. Mitt råd er å spørre en fotograf om hans / hennes anbefaling

    3. For å være helt ærlig, syntes jeg du allerede er utrolig flink til å ta bilder og når jeg ser tilbake på gamle innlegg, ser jeg også at du har hatt stor framgang på fotofronten! 🙂 Men det er jo alltid rom for å bli bedre og lære nye tips og triks 🙂 Jeg tror uten å være helt sikker, at de som holder kurs har peiling på de fleste kameraertypene, siden instillingene er vel ganske like, men er ikke 100% sikker…

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg