How to: Fluff

Her kommer endelig innlegget om fluff. Den vet jeg mange av dere har ventet på Jeg har nemlig mottatt intet mindre enn 23 mail om oppskriften etter jeg postet bildet på instagram. Hehe. Det er så gøy at dere er så engasjerte, og her kommer altså oppskriften. Jeg tror kanskje noen blir litt skuffet nå, for oppskfiten er såre enkel. Det er kun eggehvitter, sukrinmelis, stevia og proteinpulver. Vips – så har du fluff! Proteinrik og kalorifattig dessert som smaker helt magisk. Det smaker virkelig godteri, helt sant! Prøv den ut da vel.

Jeg gjorde som følger: Pisket 6 eggehvitter stive så tilsatte jeg en scoop ( ca 30g) proteinpulver med jordbærsmak, en stor spiseskje sukrin og 4 dråper stevia vanilje. Pisket litt til, og vips har du fluff. Jeg brukte stavmikser, og anbefaler virkelig det. Hvis ikke så du vispe noe helt vilt for hånd, i en ganske god stund. Du kanvariere fluffen din ved å bruke vaniljesmak, eller sjokoladesmak på proteinpulveret, eller annen smak på stevia. Jeg lager rom regel alltid vanilje eller sjokoalde, men gårsdagens jordbærfluff var virkelig god den også. Fluff er som sagt utrolig proteinrikt, lavt på kalorier og smaker ekstremt søtt. Etter en bolle med det her kan jeg nesten garantere at søtsuget ditt er dekket.

 

Smiiiil Maren


22 kommentarer
    1. Å, den så god ut! 😀 Og rosa <3 Den skal jeg virkelig prøve ut en dag! Bruker du den til noe eller spiser man den alene? Skal den være kald helst?

    2. Ingrid Joss: Den er kald ja, den vil falle sammen hvis du varmer den. Og ja jeg spiser den alene. Vet noen tar den på riskaker ette rtrening feks. Men jeg synes den er god alene:)

    3. Kan man laga fluff med hele egget, at eggeplommene er med også? For mer næring😊 eller blir det ikke fluff da? ;P

    4. Kine: Jo det tror jeg så absolutt du kan 🙂 Jeg lærte å lage fluff for mange mange år siden, av en venninne som var på diett til fitnesskonkurranse, så hun brukte kun hvittene. Test ut med hele egget, og gi meg gjerne en tilbakemelding på hvordan det var 😀

    5. Nam 😀 Jeg bare lurer på om det er noen forskjell om man ikke stivpisker eggehvitene først? Dette må jeg prøve! Takk for oppskrift, alltid herlige og vakre Maren <3

    6. Martine: Jeg opplever at fluffen faller sammen i konsistensen hvis jeg ikke gjør det på den måten, men test gjerne ut og prøv deg frem. Jeg har funnet ut at denne måten å gjøre det på gjør at konsistensen blir ordentlig fluffy hvertfall 🙂

    7. Signe: Jo det stemmer, kassein er det egnet. Det er jo også smart å bruke kassein hvis man spiser fluff som kos på kvelden. Kasesin er et langsomtvirkende protein, perfekt før leggetid 🙂

    8. Prøvde oppskriften akkurat, og såååå nydelig godt!!! Nytes med god samvittighet denne her:) Takk for bra dessert-tips!

    9. Går det an å lage den og så sette den i kjøleskapet? Kunne gjerne ha tenkt meg å ha servert det på en jentekveld, men hadde vært flotters om det gikk an å lage det i forveien 🙂

    10. Jeg prøvde ut denne her om dagen, men etter jeg hadde stivpisket eggehvitene og tilsattet 30g med proteinpulver så ble den bare rennende? Gjør jeg noe noe feil eller, heeh? Jeg bruker Strawberry fra gymgrossiten 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg