Lekkert tilbehør

Når jeg har gjester så liker jeg å servere litt ulike rettter. Gjerne en hovedrett, for eksempel kylling, fisk eller kjøtt også med masse sideretter til. Spennende siderettr og tilbehør passer perfekt nå som vi går inn i grill-sessongen. Jeg tenkte å vise dere to av mine favoritter i dag. Tomat&Mozarella salat og asparges med spekeskinke. 

Tomat og mozarella salat er utrolig enkelt å lage. Du trenger kun mozarella, store solmodne tomater, basillikum, rødløk og en god olje. Kutt mozarella og tomater i skiver, og dander dem på et fat, legg et blad basillikum mellom hver skiver. Kutt rødløk i små biter og strø over. Tilslutt heller du over litt olje, og krydrer med salt & pepper. En delikat og dekorativ rett  som passer supert til grillmat.

Jeg liker best å tilberede asparges ved å legge dem i kokende vann i ett minutt,  så direkte over i iskaldt vann. Så surrer du spekeskinke rundt og danderer dem på et fat. Stek pinjekjernene i en stekepanne i et par minutter, slik at de blir gyldne. Strø dem over, sammen med raspet parmesam. Tilsett gjerne litt salt&pepper her også. 

Dette var kun to enkle små side-retter, jeg har mange fler på lur som jeg gleder meg til å dele med dere.

 

Smiiiiil Maren

 

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg