Middagstips

Jeg er et periodemenneske, det vil si at jeg kan bli hektet på ulike matvarer i ulike perioder. Nå er jeg inne i en veldig fiskekake-periode. I går lagde jeg en deilig middag bestående av stekte fiskekaker av typen fiskemannen med 60% fisk. Jeg foretrekker de med 80% fisk, men prisforskjellen er helt enorm, og etter en grundig sjekk av næringinnhold er Fiskemannen sine 60% fiskekaker absolutt et supert alternativ. Gårsdagens middag ble altså stekte fiskekaker, med søtpotet, dampede gulrøtter og brokkoli, frisk salat, agurk, avokado og mais, toppet med Walden farms Honey dijon dressing. 

Dette er en super rask, og god middag, som i tilegg til å ha et fantastisk næringsinnhold, smaker himmelsk. Jeg har laget denne retten flere ganger tidligere, og har ofte laget en slags soppstuing til, bestående av stekt rødløk, champinjong og litt hvitløk. Dette surres i panna, og helles over fiskekakene til slutt på tallerkenen. Det tilsetter retten et spicy lite preg. Test det gjerne ut. Desserten ble en stor fruktsalat toppet med mager vaniljekesam. Det enke er ofte det beste.

Ønsker dere en herlig onsdag

 

Smiiiiiil Maren

6 kommentarer
    1. Er så periodemenneske selv og fiskekaker er en av de tingene jeg også spiser mye av for tiden. Spiser dem både varme og kalde 😉 Det er jo så kjapt, sunt, enkelt og godt!

    2. caroline: Litt vann i bunnen av en kjele, kutt opp krønnsakene, på med lokk, og skru på sterk varme. ca 2 min , og vips – dampede grønnsaker! Jeg har også dampovn faktisk, men ender som regel opp me då bare gjøre det enkelt og greit i en kjele med lokk.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg