Deilig salmamiddag og retur til Oslo

Da var plutselig helgen forbi, og mitt Kristiansandopphold er over. Jeg har kost meg så disse dagene, og virkelig samlet ny energi til en ny uke i Oslo. Det er deilig med noen dager fri, men jeg gjør meg selv en liten bjørnetjeneste ved å ta slike fridager. Nå venter en uke med mye jobb og lange dager i Oslo, det er mye som må tas igjen. Jeg gleder meg til å treffe alle kundene mine igjen, og det blir en finfin uke da flere av dem skal ha dobbelt opp med timer denne uken. Jeg har ingenting å klage over, for nå er det kun en arbeidsuke til, så går turen til London. Det gledes 😀

Middagen i går var magisk. Selv om det er lørdag så må man ikke velge pizza eller burger til middag, kan man velge et relativt sunt middagsalternativ, og gjøre det til et festmåltid. På menyen i går stod salmalaks med fristende tilbehør.


Vi hadde to store salma som fikk stå å kose seg i ovenen i ca 20 minutter på 180grader. Tilbehør var kokte poteter, dampede gulerøtter, brokkoli, blomkål, en enkel salat med isberg, agurk, avokado, mais og tomat, og en eddik-agurksalat. Rømme, smør, salt som smaksettere. Fisken ble godt krydret med spennede krydderier før den gikk inn i ovenen, og fikk dermed en crispy og spicy overflate. Ser det ikke godt ut? Man kan selvfølgelig velge å lage en mer fancy utgave av potetene, enten fløtegratinerte, båtpoteter i ovnen eller bakt potet, men jeg synes ofte det er best med kun kokte vanlige poteter med smør og salt på. Mmmm!

Nå sitter jeg her å nyter en proteinkaffe med min skjønne mamma.  Været på sørlandet er fantastisk i dag også, og jeg håper jeg rekker en liten luftetur før resten av familien kommer hit på lunsj. Søndag er familiedag, og jeg rekker akkurat å være med på litt familiekos før jeg flyr tilbake til Oslo.

Ha en deilig søndag!

Smiiiil Maren

 

9 kommentarer
    1. Det så nydelig godt ut! Enig med deg, trenger ikke pakke innpå med pizza og burger selv om det er lørdag! Mye god sunn mat, ofte gjør det underverker med å lage en god saus til.
      Har du forresten noen tips til gode biceps og triceps øvelser? 🙂

    2. Oi: Små kakefat? Dette er en tallerken fra Pilliviuyt og selve fisken kommer rett fra ovnen, og ligger i en vanlig ildfastform fra samme merke 🙂 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg